ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У неділю горів один із клубних закладів обласного центру Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    26 переглядів

    Вчора в одному з клубних закладів Ужгорода сталася пожежа, під час якої отримав опіки другого-третього ступеня важкості обличчя, тулуба, верхніх кінцівок та дихальних шляхів 54-річний працівник клубу, який, водночас, був його членом. Вогонь практично повністю знищив сауну та меблі в кімнаті відпочинку. Першим пожежу помітив 54-річний постраждалий, який зателефонував до пожежно-рятувальної служби і сам почав гасити вогонь. На той час горіли приміщення сауни та двері до неї. Пригасивши полум’я на дверях, чоловік спробував зайти всередину, та не врахував одного факту, що пожежа вже пройшла зародкову стадію горіння, а доступ повітря тільки сприятиме її поширенню. Більше того, прочинивши двері та давши доступ кисню, працівник спровокував так званий «хлопок», який і завдав йому значних травм. Після «вибуху» в кімнаті відпочинку повилітали шибки, а двері в сауну вирвало з рамою.

    Для ліквідації загорання прибули чотири пожежні автомобілі, екіпажі яких локалізували пожежу та не допустили її подальше поширення. На момент прибуття підрозділів оперативно-рятувальної служби вогонь вже охопив частину правого крила будівлі. Через високу температуру та сильне задимлення пожежникам довелося працювати в апаратах на стисненому повітрі. Поширенню вогню сприяла також і дерев’яна обшивка стін.

    Наразі причина виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються, на місці події працюють фахівці з дослідно-випробувальної лабораторії ГУ МНС України в Закарпатській області. Ведеться слідство.

    В Ужгороді горіла сауна, одна людина отримала опіки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хлопці а чому не пишете що це горів "Бокс Клуб", це що тайна?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щось не зрозумів.. Така сама пожежа була у середу в Бокс-клубі. А чому на сайті ця подія сталась тільки в неділю?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це просто сайт на гальмах.;-)))