ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українці масово вивозять валюту за кордон!

    02 мая 2024 четверг
    28 переглядів

    Чергову спробу незаконного вивезення за межі України валюти попередили працівники Ягодинської митниці (Волинська область).Наш співвітчизник прямував до сусідньої Польщі мікроавтобусом „Фольксваген”, де знаходився також пасажир – громадянин Росії. Під час митно-прикордонного контролю громадянин України задекларував лише 6500 євро та 2200 гривень, а росіянин – 500 євро та 130 гривень. Однак після оформлення митних декларацій виявилося, що у валізі громадянина Росії приховуються ще 13500 євро та 400 доларів США. Як повідомив росіянин, ця валюта належить не йому, а нашому співвітчизнику, який їхав поруч і той, мовляв, особисто попрохав його зберегти цю суму. Крім того, в куртці, що належала громадянину Росії, було виявлено ще 4700 євро. На це росіянин теж запевняв митників, що виявлені євро – не його власність. Мовляв, куртку дав йому поносити знайомий, а про її вміст нічого не було відомо.

    В другому випадку до сусідньої Польщі автомобілем „Рено-Трафік” прямував ще один наш співвітчизник. В салоні автомобіля в спортивній сумці, а саме серед особистих речей – в кишені спортивних брюк – було виявлено приховані від митного контролю 50 тисяч польських злотих (в перерахунку в еквіваленті на день порушення – понад 110 тисяч гривень).

    Складено протоколи про порушення митних правил. Прихована від митного контролю валюта вилучена до винесення судом рішення у справах, повідомили "UA-Reporter.com" у Державній митній службі України.
    На Ужгородській митниці наша співвітчизниця не задекларувала 20 тисяч доларів США, бо ...розгубилася!
    КПП "Тиса": У молдаванина вилучили 5 тисяч євро і 20 тисяч американських доларів
    Закарпаття: У громадянина України знашли майже 4,5 мільйонів угорських форинтів
    Закарпаття: Українець намагався вивезти за кордон кругленьку суму в євровалюті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору