ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Україні вистачає газу власного видобутку для задоволення потреб населення

    18 мая 2024 суббота
    39 переглядів

    Україні вистачає газу власного видобутку для задоволення потреб населення. Такого висновку дійшла на засіданні Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з питань перевірки ситуації і можливих порушень законодавства на енергетичному ринку України, очолювана народним депутатом Андрієм Деркачем.За наявними у комісії даними НАК «Нафтогаз України», у 2006 році прогнозований власний видобуток природного газу в Україні становить майже 21 з половиною млрд. кубометрів, тоді як населення при цьому споживає лише трохи більше 19-ти млрд., тобто його потреба може бути повністю задоволена із влвсних ресурсів. Тимчасова слідча комісія рекомендувала весь прибуток НАК «Нафтогаз України» від експорту та реекспорту газу в наступному році направити на зниження ціни на газ для населення та підприємств ЖКГ.

    Кошти, отримані за транзит газу територією України використати для надання субсидій для незаможних верств населення. А також встановити остаточну оптову ціну природного газу для потреб населення на рівні 314 грн за 1000 кубометрів. Щодо граничної ціни на природний газ для бюджетних установ та підприємств теплоенергетики, то її комісія рекомендує встановити на рівні 500 грн за 1000 кубів з урахуванням усіх надбавок.
    Програму модернізації газотранспортної системи України птрезентовано на Закарпатті
    Уряд України обіцяє знизити тарифи на житлокомпослуги
    Земельні "промахи" ТзОВ "Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України" на Закарпатті
    Європа безперебійного постачання "голубого палива" без закарпатських газовиків не мала б!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору