ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Київ зміцнив керівний апарат податкової служби Закарпатської області

    15 июня 2024 суббота
    22 переглядів

    Сьогодні перед органами податкової служби України, в тому числі і податковими органами Закарпаття, стоять надзвичайно напружені завдання по забезпеченню податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів. У зв’язку з цим ДПА України прийняло рішення про посилення керівництва ДПА у Закарпатській області та збільшення кількості заступників.

    15 листопада наказом ДПА України на посаду першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА в Закарпатській області призначено полковника податкової міліції Івана ШВЕДА, а 17 листопада на посаду заступника голови - Василя ІВАНЧА, повідомляє "Закарпаття online".

    У понеділок, 20 листопада, відбулася розширена нарада керівників структурних підрозділів Закарпатської облДПА та начальників податкових інспекцій, в якій взяв участь і виступив заступник голови ДПА України Сергій Лєкарь.

    Звернуто увагу присутніх на необхідність посилення організації роботи щодо адміністрування ПДВ, з підприємствами, які декларують збитковість або мають низьке податкове навантаження, в той же час заявляють про бюджетне відшкодування ПДВ, мінімізують сплату податків, допускають порушення податкового законодавства.

    На нараді заслухано звіти всіх керівників податкових інспекцій про стан виконання завдань листопада та грудня 2006 року. За результатами проведеної роботи є бачення, що визначені завдання податковими органами Закарпатської області будуть виконані.
    Ужгород: Податковій міліції Закарпаття представили нового командира — полковника Івана Шведа

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору