ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Земля "на шару", або Хто "заткав писок" опозиціонерам мера Ратушняка?

    19 мая 2024 воскресенье
    46 переглядів

    Всупереч своїм гучним заявам припинити безкоштовне виділення землі для індивідуального будівництва, мер Ужгорода С.Ратушняк минулого місяця таки підтримав рішення міськради про надання у приватну власність ні багато ні мало, а 258 земельних ділянок у мікрорайоні «Червениця», на вул. Північній та Кошицькій. У переліку фаворитів долі, окрім тих городян, хто насправді потребує ділянки під забудову, зустрічається чимало прізвищ, які чомусь ну дуже вже асоціюються з відомими у місті родинами депутатів, банкірів, прокурорів, суддів, адвокатів, душпастирів, податківців, міліціонерів, процвітаючих підприємців, партійних діячів, працівників мерії та інших «притиснутих бідністю соціально незахищених» верств населення, яким в Ужгороді «положено» задаремну землю від мерії.

    С.Ратушняк.
    С.Ратушняк.

    Такий широкий жест породжує цілу низку питань, які напрошуються самі по собі, зауважує газета "ФЕСТ". Чому, наприклад, у часи керівництва містом С.Ратушняком міська влада у своїй щедрості «нарізання» землі перевершила навіть своїх попередників за головування В.Погорєлова, якого у ході виборчих перегонів С.Ратушняк справедливо і небезпідставно критикував за розбазарювання найціннішого і найдефіцитнішого скарбу?

    Чи не тому, що, може, й сам Сергій Миколайович не проти б, зважаючи на особисте малоземелля, розжитися діляночкою, але не у 8 соток, а гектарів так з 20 міської землиці? Не зрозуміло, чому раптом подобрішали і замовкли досі непримиренні опозиціонери С.Ратушняка. Хто і чим надійно "заткав їм писок"?
    Закарпаття: "Зелений базар" в Ужгороді, незважаючи на заборону мера Ратушняка, працює й далі
    Ужгород: Через необгрунтоване підвищення тарифів на ЖКП меру Ратушняку загрожує кримінальна справа?
    Для того, аби навести в Ужгороді лад зі сміттям, треба повчитися у ...Гітлера?!?
    За 10 місяців дружина мера Ужгорода Сергія Ратушняка отримала понад три гектари міської землі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору