ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Янукович: «У першому турі я грав на чужому полі»

    26 апреля 2024 пятница
    85 переглядів

    Перший тур президентських виборів засвідчив, що довіра громадян України до влади - головна умова для розбудови сильної держави - почала повертатися. Як стало відомо ForUm’у, таку думку висловив прем’єр-міністр України Віктор Янукович, коментуючи на брифінгу результати першого туру виборчих перегонів.

    «Результат першого туру свідчить про те, що програма уряду, який я очолюю, дала позитивні результати і саме головний її напрямок - соціальний, який ми впроваджуємо, отримав підтримку з боку виборців», - наголосив глава уряду.

    Під час зустрічі з журналістами Віктор Янукович висловив подяку всім виборцям, які проявили високу активність при голосуванні. «Головне, що вибори відбулися, про це можна сказати зараз впевнено після того, як Центральна виборча комісія оголосила результати», - зазначив глава уряду.

    В той же час, Віктор Янукович висловив подяку виборцям, які підтримали його як кандидата на посаду президента України, а також політичним партіям та організаціям, які взяли участь в передвиборчій кампанії. «Кожне моє слово, яке я давав під час зустрічі з виборцями як кандидат у президенти, я буду виконувати і завжди тримати», - наголосив прем’єр-міністр.

    Особливу подяку Віктор Янукович висловив своєму передвиборчому штабу, який «займав виважену та конструктивну позицію щодо ведення виборчої кампанії, коректну по відношенню до своїх опонентів». «Це була моя вимога і я хотів, щоб ця виборча кампанія була своєрідним кроком на шляху об’єднання всіх політичних сил і ведення конструктивного діалогу навколо вирішення тих питань, які сьогодні існують в нашій державі», - підкреслив прем’єр-міністр.

    Віктор Янукович висловив вдячність громадськості, яка «не підтримала авантюрних закликів деяких політичних сил», а також спостерігачам, які «доклали певних зусиль, щоб вибори в Україні відбулись на демократичній основі, чесно і прозоро». Високо оцінив глава уряду й роботу представників ЗМІ, які на думку глави уряду «відпрацювали конструктивно і в дуже напруженій ситуації справедливо висловлювали свої думки».

    Відповідаючи на запитання журналістів, щодо результатів першого туру голосування, прем’єр-міністр зауважив: «Ці результати є такими, як є. Але я б хотів сказати, що у першому турі я грав на чужому полі. А у другому - я вже буду грати на своєму, тому і результати будуть іншими».

    ForUm
    Янукович: Головне завдання під час другого туру виборів - виконання зобов’язань перед виборцями
    С.Тигипко: На виборах не було порушень, які могли би вплинути на їхні результати
    Результати першого туру президентських виборів
    Два ведущих кандидата в президенты Украины идут "ноздря в ноздрю"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору