ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З 1 жовтня отримати візи до Великобританії можна буде в режимі on-line

    05 мая 2024 воскресенье
    22 переглядів

    З 1 жовтня Посольство Великої Британії в Україні починає прийом заявок на отримання віз у режимі on-line. Про це повідомив сьогодні на засіданні прес-клубу в Міністерстві закордонних справ України Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Тімоті Барроу.Він зазначив, що прийом заявок на отримання британських віз в режимі оn-line успішно здійснюється у 40 країнах світу. «Головною перевагою такої системи є те, що не потрібно стояти у чергах до посольства, а кожен матиме можливість вибирати зручні для себе час і дату співбесіди», – сказав посол.

    Для отримання віз в режимі on-line необхідно звернутися на web-сайт Посольства Великої Британії в Україні: www.britishembassy.gov.uk/ukraine.

    Заявники на отримання візи мають заповнити анкету, форма якої дозволяє заявникам надати всю необхідну інформацію про себе. Після заповнення та подання анкети заявник отримує підтвердження про її отримання електронною поштою та реєстраційний номер. Після подання анкети заявник може замовити співбесіду в зручний для нього день та час. Заявнику необхідно прийти до посольства у призначений для співбесіди час, після сплати візового збору відбувається співбесіда, і заявник отримує рішення. Впродовж перехідного періоду анкети заповнені від руки будуть прийматися, але перевага надаватиметься заявкам, поданим у режимі on-line.
    Закарпатці! За польські візи, які видають громадянам України, платити нічого не треба
    Словаччина оформлює візи для українців безкоштовно

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору