ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Кому адресувалася тютюнова контрабанда, затримана на Рахівщині?

    18 мая 2024 суббота
    31 переглядів

    На Закарпатті працівниками Тячівського МВПМ ДПІ у Тячівському районі спільно з працівниками регіонального управління СБУ в рамках цільової операції "Контрабанді стоп" та отриманої оперативної інформації в с.Ділове Рахівського району оглянуто автомобіль марки ТАТА синього кольору, яким керував мешканець Чернігівської області.

    В ході огляду даного автомобіля в багажному відсіку виявлено тютюнові вироби марки “Ронсон” в кількості – 148 ящиків, марки “Seint Georg” – 62 ящика, марки “Vicpoy” – 1 ящик з наклеїними марками акцизного збору України.

    На момент огляду даних тютюнових виробів водієм автомобіля було пред”явлено накладні, в яких одержувача тютюнових виробів не вказано. Зі слів водія, тютюнові вироби з м. Кривий Ріг він мав доставити у м.Мукачево, де його мають зустріти.

    Вищевказані ТМЦ орієнтовною вартістю 150000 грн. вилучені та знаходяться на відповідальному зберіганні в МВПМ ДПІ у Тячівському районі до прийняття відповідного рішення.

    Кому призначався вантаж, і пробують вияснити податкові міліціонери, повідомили в міжрайонному відділі податкової міліції ДПІ у Тячівському районі.
    На Закарпатті невідомий зносив цигарки до українсько-угорського кордону
    У ліхтарях електрички "Чоп (Україна)-Захонь (Угорщина)" знайшли тайники з цигарками
    Закарпаття: Маскування під солідного підприємця не допомогло угорцю уникнути неприємностей на кордоні
    У Чопі затримали одну з найбільших у цьому році партій контрабандних цигарок

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору