ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Минулого тижня сміттєзвалище горіло не тільки в Ужгороді, але й у Берегові

    03 мая 2024 пятница
    32 переглядів

    Минулого тижня їдкий дим від сміттєзвалища, що розташоване за кілометр від закарпатського Берегова, завдав чимало клопоту. Міський голова Іштван Гайдош попросив допомоги у вогнеборців Вашарошнаменя й Фегердьормота (Угорщина), яких через кордон у с.Астей пропустили за 10 хвилин.

    Зголосилися локалізувати лихо пожежники з сіл Береги, Вари, Дерцен, а приватний підприємець із Дийди Жолт Товт прибув на власному бульдозері. Вогонь, до слова, міг перекинутися на АЗС на Малій горі та залізничну колію.

    Вельми пасивно та непрофесійно діяв начальник райвідділу МНС Балінт Леврінц. Така поведінка головного «рятувальника» Берегівщини вкрай розлютила мера. З приводу того, аби крайові начальники вказали місце своєму підлеглому в Берегові, міський голова уже вночі телефонував першому заступнику губернатора Закарпаття Івану Балозі. Мер Берегова не тільки шпетив пана Леврінца на засіданні, але й написав доповідну голові ОДА Олегу Гаваші та привселюдно заявив, що докладе зусиль, аби непрофесіонал пішов із займаної посади, пише газета "Фест".
    Ужгородське підприємство, яке відповідає за сміттєзвалище, через пожежу оштрафували на 100 грн. Збитки від пожежі — десятки тисяч

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору