ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На митному посту "Дяково" в угорця вилучено 250 блоків цигарок

    18 мая 2024 суббота
    44 переглядів

    У зону митного контролю митного поста „Дяково” Виноградівської митниці на Закарпатты заїхав „Мерседес” 2002 року під керуванням громадянина Угорщини, який прямував до Румунії.

    Під час митного контролю на усне запитання про наявність прихованих від митного контролю товарів або предметів громадянин заявив, що везе 200 одиниць цигарок та заповнив митну декларацію.

    Завдяки вдало проведеній пошуковій роботі працівниками митниці в автомобілі було виявлено 250 блоків цигарок вітчизняного виробництва з акцизними марками: 198 блоків цигарок „Viceroy” синього кольору, 50 блоків цигарок „Прилуки” та 2 блоки цигарок „Viceroy” червоного кольору. „Вдалою схованкою” виявився пустотілий простір днища автомобіля. Слід зазначити, що доступ до спеціально виготовленого сховища став можливим лише після демонтажу трьох спеціально обладнаних кришок отворів, які були закріплені саморізами.

    Таким чином громадянин намагався перемістити через митний кордон України цигарки з приховуванням від митного контролю, з використанням спеціально виготовленого сховища, що перешкоджало їх виявленню. Всю контрабанду вилучено та оцінено на суму 56546,51 грн.

    Слід зазначити, що це не перше порушення з боку цього громадянина. Перевіривши базу даних, де зареєстровані усі порушення митних правил, працівники митниці виявили, що ще 15.05.2005 року у пункті пропуску „Лужанка” цієї ж митниці в нього було вилучено 210 пачок контрабандних цигарок та 721 українську гривню. За рішенням суду і легкова машина була вилучена та оцінена вартістю в 50 тисяч гривень. На жаль, громадянин не отримав жодного повчального уроку з цієї ситуації, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.
    Закарпаття: Троє громадян Угорщини позбулися своїх автівок, якими перевозилися майже 400 контрабандних блоків цигарок
    На українсько-угорському кордоні вилучили 13340 пачок контрабандних вітчизняних цигарок вартістю 40 тисяч гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору