ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття за розрахунками за газ — серед найгірших регіонів України?

    15 мая 2024 среда
    24 переглядів

    Рівень розрахунків за газ за підсумками 5 місяців 2006 року по фондах обласних державних адміністрацій становить 75,4%, що є вкрай низьким показником, заявив учора на розширеному засіданні Кабінету міністрів, присвяченому забезпеченню майбутнього опалювального сезону, прем’єр-міністр Юрій Єхануров. "Фахівці вважають, що стан розрахунків жахливий", - сказав він.

    За його словами, найгірші справи у Харківській області, де рівень розрахунків становить 57,7%, Донецькій - 63,6%, Севастополі, Дніпропетровській, Луганській, Закарпатській і Черкаській областях - від 64,2 до 68%.

    Як повідомив прем’єр, підприємства теплокомуненерго розплатилися за газ на 56%, наростивши борг за нього з початку року на 641 млн. грн. - до 3 млрд. грн.

    Він додав, що ситуация з розрахунками за електроенергію кращий. "Там рівень розрахунків сягнув 96,2%. Проте окремо області - Донецька, Луганська, Київська, Закарпатська і Крим мають значно гірші показники - від 90,8 до 93,1%", - заявив прем’єр.

    "Такий рівень проплат говорить про те, що фактично може бути втрачений контроль за роботою структур, що займаються цими проблемами", - зазначив Ю.Єхануров, пояснивши, що має на увазі, у першу чергу, підприємства комунальної теплоенергетики.

    Він поклав усю провину за такий стан справ на Мінпаливенерго, "яке продовжує гратися замість того, щоб здійснювати жорстку державну політику".
    Закарпатська влада розпорядилася скоротити споживання газу
    Енергозберігаюча програма "Рідний дім" презентована на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору