ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпаття завітала королева семиборства Наталія Добринська

    17 червня 2024 понеділок
    76 переглядів
    Минулий четвер для олімпійської чемпіонки Пекіну з семиборства Наталії Добринської був розписаний буквально по хвилинах

    Минулий четвер для олімпійської чемпіонки Пекіну з семиборства Наталії Добринської був розписаний буквально по хвилинах. До зустрічі з нею по-особливому готувалися другокурсники факультету міжнародного права Закарпатського Державного університету, де й навчається героїня Ігор ХХІХ Олімпіади.

    В одній з аудиторій у сімейному колі і відбулася дружня й невимушена бесіда студентів-однокурсників. Наталія більше розпитувала своїх друзів про студентське й особисте життя, навчання, а ті у свою чергу цікавилися її враженнями від Олімпійських ігор.
    А далі була зустріч в актовому залі з викладачами й студентами вищого навчального закладу та почесними гостями, де усі бажаючі мали можливість переглянути відеофільм про участь Наталії Добринської на Олімпіаді в Пекіні.
    «Безперечно, ми раді , що в закарпатському олімпійському сузір’ї з’явилася ще одна зірка світової величини — це студентка нашого одного з провідних вищих навчальних закладів. Закарпаття — це край багатий на спортивні традиції. Ми по праву гордимося й пишаємося нашими трьома чемпіонами Олімпійських ігор – Йосипом Бецою (футбол), Ніною Гецко-Лобовою (гандбол), Мариною Копча-Ткаченко (баскетбол)», - зазначив голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк вітаючи чемпіонку.
    На згадку Іван Риляк від членів виконкому обласного відділення НОК України подарував Наталії картину, яка буде їй нагадувати про цю зустріч на гостинний й чудовий Закарпатський край.
    В свою чергу Наталія Добринська подякувала організаторам за родинну зустріч у рідному університеті та сфотографувалася й дала автографи усім бажаючим.
    Окрім зустрічі зі студентами кафедри фізичного виховання Ужгородського Національного університету, Олімпійська чемпіонка взяла участь у нагородженні переможців традиційного турніру пам’яті колишнього арбітра міжнародної категорії, заступника директора ДЮСШ №1 Володимира Югаса з міні-футболу серед восьмирічних хлопчиків.
    Тепла зустріч на Наталю чекала і в офісі обласного відділення НОК України, де голова відділення Іван Риляк розповів гості про спортивні заходи, що організовує і проводить відділення, як проходить підготовка закарпатських спортсменів до літніх та зимових Ігор тощо.
    Теплими побажаннями закінчився візит Олімпійської чемпіонки Наталії Добринської до свого студентського міста.

    НОК України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору