ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся 2-й тур конкурсу-фестивалю «Вертеп-2013»

    15 червня 2024 субота
    37 переглядів
    В Ужгороді пройшов 2-й тур конкурсу-фестивалю «Вертеп-2013»

    11 січня, в Хрестовоздвиженському кафедральному соборі м. Ужгорода пройшов 2-й тур конкурсу-фестивалю «Вертеп-2013». У ньому взяли участь юні вертепівці Парафії Преображенської церкви (Цегольня), Монастиря братів-францисканців (вул. Заньковецька), Парафій Пресвятої Тройці (вул. Богомольця) та Покрови Божої Матері (р-н Горяни).

    Оцінювало виступ учасників конкурсу-фестивалю досвідчене журі.
    На святковому дійстві були присутні вірники-глядачі, отці греко-католицького духовенства та батьки діток, які взяли участь у конкурсі-фестивалі «Вертеп – 2013».
    Колективи продемонстрували всім присутнім не тільки вертеп, але й повчальний виступ, який показав відношення сучасного суспільства, зокрема, родини до Різдва Христового. Юні колядники захопили своєю артистичністю, талантом, яскравістю, вдало підібраних, різдвяних костюмів, сценарієм та чудовим виконанням закарпатських колядок.
    Того ж дня у Хрестовоздвиженському кафедральному соборі із Різдвяним вертепом виступили й члени Виноградної Лози – спільнота «Віри і Світло» в Ужгороді .
    Нагадаємо, що переможець конкурсу буде змагатися у Богословській академії 14 січня, а три найкращі виступи єпархіального Вертепу будуть представляти ВЕЛИКИЙ ГАЛЛА – КОНЦЕРТ, що відбудеться в обласній філармонії в неділю, 27 січня о 17.00 годині.

    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору