ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські соціалісти, обравши нове керівництво, прагнуть перемогти на виборах-2006

    26 мая 2024 воскресенье
    40 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті в приміщенні Мукачівського технологічного інституту відбулася конференція Мукачівської районної організації СПУ, в якій взяли участь 35 делегатів, які представляли всі населені пункти на куточки Мукачівщини. На конференції були присутні перший та другий секретарі Закарпатського обкому СПУ Олексій Пристая та Володимир Хорьков, голова Закарпатської територіальної організації УСВА (партнера СПУ на виборах-2006) Сергій Слободянюк.Виступаючі на конференції відзначили зростання популярності СПУ та її лідера Олександра Мороза серед населення Мукачівського району, що суттєво вплинуло на кількість членів партії, більшість з яких шановані й знані у регіоні люди — представники сфери освіти, медицини, культури, підприємці...

    Багато мовилося про виборчу кампанію, про тактику і стратегію, з якими йтиме на вибори-2006 районна організація соціалістів. Делегати конференції також акцентували увагу на незадовільному стані справ у соціально-економічному розвитку, газифікації Мукачівського району та інш. У виступах зазначалося, що треба працювати так, аби прості громадяни дійшли висновку — тільки партія О.Мороза в разі перемоги може виправдати сподівання найширших верств населення.

    На конференції обрано нове керівництво Мукачівської райорганізації СПУ. Першим секретарем райкому обрано Івана Котубея, колишнього начальника Мукачівського райвідділу УМВС у Закарпатській області, другим секретарем став Віктор Югас, заступник голови Мукачівської районної організації УСВА.

    В Ужгороді відбулося свято вулиці Грушевського, присвячене ветеранам Великої Вітчизняної війни
    В Ужгородській міській раді створено фракцію Соціалістичної партії України
    Картини — це мелодія його душі!
    Соціалісти м.Ужгород активізують підготовку до майбутніх парламентських виборів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну дає Слободянюк! Що тут скажеш - на очах росте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    спу в Мукачеві, більшісьт Б\У не потріб у теперешній владі, слабі керівники у попередній владі!!!