ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Європейський діалог" завітає на Закарпаття

    16 июня 2024 воскресенье
    30 переглядів

    Громадська організація “Європейський діалог” запрошує лідерів громадських організацій та працівників освітніх установ, які працюють у сфері європейської освіти взяти участь у підсумковій конференції першого етапу програми “Фабрика мультиплікаторів – лідери європейської освіти”, яка відбудеться 17-18 грудня у Львові.На цьому заході учасники проекту представлять результати своїх малих проектів, спрямованих на поширення знань та інформації про Європейський союз серед школярів у малих місцевостях та поділяться досвідом, набутим за час участі у програмі та своїми побажаннями щодо розширення географії “Фабрики мультиплікаторів”.

    Учасниками конференції також будуть тренери та експерти, які брали участь у розробці тренінгових модулів з європейської інтеграції.

    “Фабрика мультиплікаторів” розпочала свою роботу у липні. За цей час учасники програми пройшли навчання з основ європейської інтеграції на Літній європейській школі та підготували власні малі проекти, реалізація яких закінчується у грудні. На наступних етапах ГО “Європейський діалог” планує розширити діяльність по програмі на Волинську, Тернопільську, Вінницьку, Чернівецьку, Рівненську та Закарпатську області, а також реалізувати окремі пілотні програми навчання з європейської освіти в інших регіонах, повідомляє "Громадський простір".
    Закарпатці з цього металевого яйця виходять прямо в …космос!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НОВИНИ
    22.11.05 (10:07)
    "Європейський діалог" завітає на Закарпаття повідомляє "Громадський простір"......