ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: В осередках захворювання черевним тифом проведена заключна дезінфекція

    07 мая 2024 вторник
    73 переглядів

    Як повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України, за повідомленням Закарпатської обласної санітарно-епідеміологічної станції за минулу добу за станом на 8.00 14 грудня 2005 року в с. Сімер Перечинського району Закарпатської області нових хворих на черевний тиф не виявлено. В стаціонарі перебуває 7 хворих і 20 чоловік з метою медичного обстеження. Лабораторно підтверджений діагноз у 6 хворих. За даними епідеміологічного розслідування, причиною спалаху ймовірно стала питна вода з шахтного колодязя приватного господарства і джерела локального водопроводу ліцею, в якому виявлено збудник черевного тифу.

    За минулу добу проведено 217 подвірних обходів, оглянуто 425 чоловік, особи з лихоманкою не виявлені. Було проведено 1605 подвірних обходів, оглянуто 4883 чоловік, виявлено 8 чоловік з лихоманкою. Санітарно-епідеміологічною службою досліджено 1756 проб з об'єктів навколишнього середовища (харчових продуктів, питної води, змивів і тому подібне). Виявлено 30 проб, які не відповідали вимогам санітарних норм, у тому числі три проби питної води, відібраної з шахтного колодязя в осередку. В осередку захворювання проведено заключну дезінфекцію.

    Населення села забезпечене привізною питною водою гарантованої якості, дозволено користування питною водою з 72 індивідуальних колодязів.

    У закарпатському с.Сімер нових хворих з підозрою на черевний тиф не виявлено
    Перечин: Нових випадків захворювання черевним тифом не зафіксовано
    Закарпаттю виділено 400 тис. грн. для лікування хворих на черевний тиф
    На Закарпатті діагноз "черевний тиф" підтверджено вже в семи чоловік

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору