ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Підпільна гуральня виноградівця на лаву підсудних завела...

    26 апреля 2024 пятница
    47 переглядів

    Минулоріч у ході здійснення оперативно-розшукових заходів по встановленню шляхів надходження на ринки Закарпатської області фальсифікованої продукції працівниками податкової міліції припинено діяльність 27 підпільних цехів по її виробництву, у т.ч. 20 – по нелегальному виробництву алкогольної продукції.

    Згідно статті 204 Кримінального кодексу України такі дії кваліфікуються як злочин і за нього встановлено відповідне покарання аж до позбавлення волі, повідомили "UA-Reporter.com" у слідчому відділі управління податкової міліції ДПА у Закарпатській області. На жаль, мало хто з таких підпільних підприємців віддають собі звіт про наслідки такої діяльності, а каються уже на лаві підсудних. Саме так поводився і мешканець міста Виноградова. Придбавши у невстановлених осіб майже 200 літрів спирту, значну кількість підроблених марок акцизного збору та етикеток горілки "Пшенична", відповідне примітивне обладнання, він влаштував на своєму обійсті такий собі міні-цех по випуску фальсифікованої горілки, яка за висновком судово-харчової експертизи становила небезпеку для життя і здоров’я людей. Частину продукції встиг збути, але подальша комерція була припинена, оскільки працівники місцевого підрозділу податкової міліції спіймали його, що називається, на гарячому.

    Наприкінці минулого року Виноградівський районний суд засудив цього горе-підприємця до п’яти років позбавлення волі, звільнивши від відбування основного виду покарання з випробувальним терміном 1 рік та позбавлення права виїзду за межі України. А вироблена продукція та обладнання підлягають конфіскації та знищенню.
    Закарпаття: Горілка з кримінальним запахом
    Ужгород: Не книгою єдиною вирішили жити Дравці... Або вдаримо Чучкою по культурі!
    Закарпаття: Ніякий "дах" алкогольним "баронам" не допоможе...
    В Ужгороді ліквідовано 2 підпільні алкоцехи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору