ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці мають свою Швейкіаду

    01 июня 2024 суббота
    21 переглядів

    "Людське життя — суцільна комедія, у якій, на жаль, завжди бракує доброго гумору"- цей жартівливий вислів належить відомому закарпатському письменнику Дмитру Кешелі. Очевидно тому митець упродовж творчого життя у своїх романах, повістях, оповіданнях, п'єсах завжди намагається звабити читача сторінками добродушного, щирого гумору і сатири.

    Герої його популярної епопеї про Пацалівську республіку ось уже десятки літ у складних житейських перипетіях не тільки піднімають людям настрій, а й багатьом, як зізнаються самі читачі, допомагають жити і виживати!

    Не стало винятком і останнє видання Дмитра Кешелі - книга трагікомічних романів "Осінь Великих Небес, або Прирічанські характери", яка нещодавно побачила світ у всеукраїнському державному видавництві "Карпати". Сюди увійшли унікальні за формою і стилем написання твори письменника, створені ним за останні роки. Трагедія і комедія, фантасмагорія і сучасні реалії — все це автор талановито поєднує із глибоким осмисленням життя простих людей на зламі епох, на зламі держав...

    Окрім того, ця своєрідна швейкіада Закарпатського краю чудово оформлена колоритними репродукціями картин молодого художника Ярослава Дуленка, повідомляє "Фест".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору