ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Близько 2 тисяч підприємств Закарпаття залишилися без газу!

    15 мая 2024 среда
    29 переглядів

    Близько 2000 підприємств комунально-побутової сфери Закарпаття на вимогу трейдерів відключено від газопостачання. Причина – невиконання умов договору, яким передбачено сплачувати за газ наперед. Як повідомив сьогодні "ЗІКу" перший заступник голови правління ВАТ «Закарпатгаз» Василь Фізер, подібна ситуація складається щороку, однак такої кількості підприємств одразу ще не відключали.

    «Щойно ми отримали інформацію, що від трейдерів надійшло 600 тисяч кубометрів газу для тих об’єктів, що здійснили передоплату», – повідомив Василь Фізер.

    Ця ситуація не стосується котелень та населення, які паливом забезпечує «Закарпатгаз». «Щодо отримання газу котельні обмежень не мають», – запевнив Фізер.

    Він повідомив, що за перший квартал цього року населення заборгувало за спожитий газ 4,2 млн грн. За березень нараховано 12,5 млн грн. Неплатників за борги відключатимуть від газопостачання. Однак кращий вихід для людей – це оформити реструктуризацію боргу терміном на 5 років.

    Василь Фізер також повідомив, що зокрема в містах Ужгород і Хуст відповідно до рішення міського керівництва припинено постачання тепла до осель.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору