ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Канадські бізнесмени зацікавилися енергією гірських річок Закарпаття

    19 мая 2024 воскресенье
    19 переглядів

    Канадська компанія "Starwood Manufacturing Inc." має намір реалізовувати кілька бізнесових проектів на території Закарпаття. З приводу цього у понеділок, 5 травня, представники фірми (сфера інтересів - деревообробна промисловість та мала енергетика), до речі, вихідці із України, зустрілися з керівництвом області.

    Президент компанії Пітер Притула розглядає можливість уже найближчим часом придбати одну з деревообробних фабрик на території області для виробництва ламінованих дерев'яних підлог, розгорнути кілька мінізаводів з переробки відходів деревини (тирси, біомаси) на паливо у вигляді гранул. Окрім цього, фірма планує побудувати кілька генераторних електростанцій, паливом для яких стане та ж тирса чи біомаса, а також низку малих ГЕС. Наразі на розгляд облдержадміністрації подано проект угоди про наміри щодо довгострокової співпраці з компанією "Starwood Manufacturing Inc."

    Приїзд канадських бізнесменів до нас - це результат нещодавньої ділової поїздки заступника голови ОДА Володимира Гоблика та начальника головного управління з питань євроінтеграції, зовнішньоекономічних зв'язків та туризму Ернеста Нусера до Канади.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та Устич вже вивіз всьо що тільки далося зрубати.Аце вже дорубують-підчищають.Гори Карпатські вже лисі як коліно