ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як на Воловеччині та Свалявщині "ділили" гроші на вибори

    18 мая 2024 суббота
    20 переглядів

    Як відомо, під час березневих виборів у Верховну Раду України та органи місцевого самоврядування членам виборчих комісій усіх рівнів довелося інтенсивно попрацювати, за що їх було матеріально заохочено з бюджетних коштів, переказаних на проведення виборчої кампанії. Проте не всі керівники комісій чесно поділили гроші.

    Наприклад, у Верхніх Воротах голова дільничної комісії за попередньою змовою зі своєю заступницею та секретарем комісії підробили підписи членів ДВК і поділили тільки між собою майже 3300 грн, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області. За їх привласнення шляхом зловживання своїм службовим становищем та службове підроблення прокуратурою Воловецького району проти цих осіб порушено кримінальну справу, ведеться досудове слідство.

    А ось на сусідній Свалявщині, зокрема, у селах Неліпино та Оленево голови аналогічних комісій не поділилися коштами зі своїми заступниками і секретарями, а підробили у відомостях підписи членів ДВК під час виплати їм одноразової матеріальної допомоги і привласнили усі кошти. Досудове слідство проти цих осіб прокуратурою Свалявського району уже завершено і кримінальні справи надіслано на розгляд місцевого суду.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ця інформація одразу після виборів була відомою. Було б добре як прокуратура провірила Мукачвіський та Ужгородські р-ни, в ібльшості випадків це стосується липового преміювання із ОВК. Було багато ображених членів ДВК такою не справедливістю.