ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Великий Березний: У підприємця вилучили ...протитанковий гранатомет, ручні гранати Ф-1 та сигнальні міни!

    18 мая 2024 суббота
    42 переглядів

    На Закарпатті співробітники обласного управління СБУ на квартирі підприємця з Великоберезнянського району вилучили протитанковий гранатомет РПГ-18 "Муха", кілька ручних гранат Ф-1 та сигнальні міни. За словами 59-річного підприємця, вказані речі він знайшов неподалік місцевого лижного курорту, приніс додому і мав намір добровільно здати правоохоронним органам. До речі, зброя була ретельно упакована, а помітив він її серед талого снігу.

    Цікавим є той факт, що небезпечна знахідка знаходилась у місці, де неодноразово затримувались групи нелегальних мігрантів, серед яких зустрічаються особи, які торують шлях у Західну Європу не тільки з міркувань пошуку кращої долі, але й, м’яко кажучи, з недобрими намірами.

    Оперативниками управління СБУ в Закарпатській області проводяться заходи щодо з’ясування походження виявленого арсеналу засобів ураження.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это, мaльчики, нужно для тоґо, чтоб У–Нeньку принимaли в Eвросоюз из фeйeвeрком. A eсли при этом нeкоторыe люди попaдут слишком близко к пиротeхникaм, то уж нe обeссудьтe: сaми будут виновaты. Это кaк при столбaх высокоґо нaпряжeния, ґдe прямо пишeтся: нe влeзaй, убёт!!!