ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Життя батькам врятувала донька

    18 июня 2024 вторник
    44 переглядів

    Вчора ввечері в реанімаційне відділення Виноградівської районної центральної лікарні поступило двоє пенсіонерів з села Великі Ком’яти. Лікарі діагностували в 64-річного чоловіка та його 64-річної дружини отруєння чадним газом та повідомили про цей прикрий випадок рятувальників.

    Пожежники, які прибули до місця події з’ясували, що найбільш імовірною причиною отруєння могла стати закрита засувка димаря, внаслідок чого дим від тління дров потрапляв до середини кімнати літньої кухні, де мешкали пенсіонери. Саме він спричинив інтоксикацію людського організму, що ледь не призвело до трагедії.

    Як повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області, від смерті сімейну пару врятувала донька подружжя, яка за кілька до 22:00, випадково навідалася до батьків. На той момент обоє стареньких вже перебували в непритомному стані. 64-річний чоловік, очевидно, на якийсь момент оклигав від диму та спробував відчинити засувку, однак ступінь отруєння організму був надто сильним аби йому вдалося це зробити.

    На щастя, вчасна поява доньки спинила „чорну справу” диму. Наразі сімейна пара перебуває поза небезпекою, як стверджують лікарі їх стан задовільний і незабаром вони зможуть повернутися додому.

    Отруєння чадним газом для Закарпаття не рідкість. Не рідкість тут і смертельні випадки від цієї причини, стверджують в ГУ МНС України в Закарпатській області. Більшість загиблих на пожежах, насамперед жертви не полум’я, а саме чадного газу, який утворюються у результаті тління (горіння) та має здатність взаємодіяти з гемоглобіном крові в кілька разів краще ніж кисень, яким ми власне дихаємо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору