ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У вогні на Рахівщині загинув 81-річний пенсіонер

    18 июня 2024 вторник
    30 переглядів

    У селищі Ясіня Рахівського району за поки нез’ясовних обставин загинув 81-річний пенсіонер. Близько 15.00 до місцевої пожежної частини надійшло повідомлення про загоряння в приміщенні двоповерхової літньої кухні, в ході гасіння якої було знайдено тіло людини.

    Як пізніше з’ясувалося, знайдене тіло належить 81-річному мешканцю, який проживав за даною адресою. Фахівці у галузі пожежної безпеки наразі працюють над встановленням причини виникнення пожежі у дерев’яній літній кухні. Останнє дасть змогу з більшою впевненістю вести мову про те, від чого власне загинув літній чоловік.

    Як вже стало відомо, найбільш імовірним осередком загоряння міг стати або другий поверх, або горище будівлі. Саме ці приміщення постраждали від вогню найбільше.

    Щоб ліквідувати полум’я пожежники підняли за сигналом тривоги ясінянських та рахівських професіоналів, а також добровільну пожежну дружину товариства з обмеженою відповідальністю „Апогей”. Спільні зусилля дали змогу здолати вогонь, але врятувати людину не вдалося через те, що саме повідомлення про пожежу надійшло вже тоді, коли полум’я майже повністю опанувало горішні приміщення споруди.

    Як зауважують у Головному управлінні МНС України в Закарпатській області, попереду у пожежників один з найбільш важких місяців. Саме у листопаді, як твердять фахівці, на Закарпатті найчастіше трапляються пожежі з трагічними (смертельними) наслідками.

    Центр пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області
    Ужгород: Вогнем знищено терасу популярного серед городян ресторану "Ліон"
    Авто помічника прокурора ледь не згоріло на Закарпатті
    Вогнеборці закарпатського Тячева одержали звання "Краща ланка газодимозахисної служби"
    Закарпаття: Життя батькам врятувала донька

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору