ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три місяці через ПП "Ужгород-Вишнє Немецьке" не пропускатимуть автівки та пішоходів — ні в Україну, ні в Словаччину

    19 мая 2024 воскресенье
    27 переглядів

    Невдовзі легкові автомобілі не зможуть перетинати українсько-словацький кордон через закарпатський пункт пропуску «Ужгород-Вишнє Немецьке». Пов’язано це з реконструкцією пункту на словацькій стороні, яка є одним з головних завдань щодо виконання вимог приєднання Словацької Республіки до Шенгенської Угоди.Розпочинається реконструкція (яка буде швидше повною перебудовою – планують знести стару будівлю, збудувати нову, а також п дорожніх смуг і вирівняють дорогу для зручності водіїв) 19 лютого, в 00:00 годин, а завершиться орієнтовно наприкінці травня.

    У цей період через пункт пропуску не пропускатимуть легкові автомобілі та пішоходів. Автомобільний перехід доведеться здійснювати через пункт пропуску «Малий Березний-Убля».

    Натомість і надалі зможуть перетинати кордон в Ужгороді дипломатичний транспорт, вантажівки, мікроавтобуси, що переміщують товари та предмети, які підлягають оподаткуванню митними податками та зборами і рейсові та туристичні автобуси, що мають більше 15 посадочних місць (щоправда у період збільшення туристичних автобусів їх перенаправлятимуть до «Малого Березного-Ублі») А також транспортні засоби, придбані громадянами резидентами України, а також нерезиденти, що прямують транзитом через митну територію України.

    Про це повідомили під час прес-конференції в.о. начальника Ужгородської митниці Михайло Кочіш та перший заступник начальника Чопського прикордонного загону Сергій Гаркуша, інформує ЗІА "ПРОСТІР".
    Закарпаття: Україна матиме ще один пункт пропуску на кордоні зі Словаччиною
    На порозі Шенгену, або Європа посилює кордони з Україною
    Після реконструкції Ужгородська митниця пропускатиме понад 500 автомобілів на добу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору