ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Письменник Юрій Андрухович презентує в Ужгороді свій новий роман, назва якого тримається в таємниці

    23 мая 2024 четверг
    35 переглядів

    27 квітня в обласний центр Закарпаття місто Ужгород на запрошення Студентського парламенту Ужгородського національного університету приїде найвідоміший український письменник сучасності Юрій Андрухович.

    Візит відбудеться в рамках промо-туру Україною з презентацією нового роману письменнина, який видає харківське видавництво "Фоліо". Назва роману поки що тримається в таємниці.

    У ході візиту Юрій Андрухович зустрінеться зі студентами філологічного факультету УжНУ, громадськістю та культурною елітою краю, дасть інтерв’ю провідним ЗМІ. А ввечері письменник скуштує закарпатського вина в тісному колі закарпатських колег по перу, повідомляє "Zakarpattya.net.ua".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Потрібно уточнити, що Андрухович приїде не на запрошення Студентського Парламенту УжНУ, а тільки Андрія Любки, студента філологічного факультету, який іменує себе "спікером" Парламенту. Можу заспорити, що Студентський Парламент навіть не знає про це, так як засідання Президії не відбувалось.
    Голова фракції медичного факультету Студентського Парламенту УжНУ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а якби Любка Андруховича не запросив, той би не приїхав? Фігня це - письменнику треба продавати свою книгу, для цього і був влаштований промо-тур по Україні. Хіба що в Донецьк він не поїхав, бо там не читають мабуть взагалі нічого... Та й в нас теж не дуже...