ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підвісний міст ледь не вбив вагітну жінку з 3-річною дочкою

    02 мая 2024 четверг
    42 переглядів

    ...29-річна Ніна поверталася з дочкою додому. Щоб добратися до будинку, треба було перейти річку по підвісному мосту, говорить постраждала, "почався вітер, ще не великий такий був, коли ми на міст зайшли. А пройшли пару кроків, десь може на середині були, коли вітер дуже сильний налетів, що міст перевернув просто".Ніна вже не пам'ятає, хто першим впав з 6-метрової висоти у воду. Згадує: коли опинилася в річці, доньки поряд не було. Течія почала відносити дівчинку. На щастя, крики почув сусід і зловив дитину.

    "Вона так пливла личком вгору, з руками розкритими. Я як підняв її на руки, зітхання такий був, і видно це її врятувало, що вона пливла вгору, не набрала води", — говоритьсусід-рятувальник Іван Панчик.

    Падіння з моста спровокувало передчасні пологи у Ніни. Проте не зважаючи на сильні ушиби в мами, хлопчик народився здоровим.

    Село Костилівку протяжністю 6 кілометрів річка ділить навпіл. Два береги сполучають 4 підвісних моста і один автомобільний. Замінити їх на бетонні в сільському бюджеті немає коштів, грошей немає навіть на ремонт тих, що вже є. Будівництво одного автомобільного моста в Костилівці вартувало майже 5 мільйонів гривень.

    Проблеми з підвісними мостами є у всіх гірських селах Закарпаття. Щороку десятки людей травмується через падіння з небезпечної конструкції. Так, нещодавно в Міжгірському районі з підвісного моста в річку впала 9-річна дівчинка. Врятувати її не вдалося, повідомляє "НТН".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору