ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найсутужніше в Україні з опаленням в Ужгороді, Нікополі, Тростянці, Новій Каховці та Херсоні

    22 июня 2024 суббота
    61 переглядів

    Без тепла в Україні досі залишаються 7 тисяч житлових будинків, понад сто шкіл та дитячих садочків і 28 лікарень. Але це лише одна сота відсотка. Принаймні так запевняють у міністерстві ЖКГ, що відповідає за початок опалювального сезону.

    За словами заступника міністра Сергія Зіміна, найскладніше з опаленням у п'яти містах: Ужгороді, Нікополі, Тростянці, Новій Каховці та Херсоні. Причина - комунальники досі не погасили борги за газ, які з наступного року ризикують значно збільшитися через чергове подорожчання імпортного блакитного палива. Постачальники енергоносіїв готові піти комунальникам на зустріч, каже чиновник, і давати тепло у кредит. Навіть без повного погашення боргів.

    Сергій Зімін, заступник міністра з питань ЖКГ: "Станом на сьогоднішній день поточні, потичні борги складають сімсот тридцять шість мільйонів. безумовними лідерами тут є дніпропетровська область - сто сімдесят мільйонів, це - я підкреслюю, - станом на сьоме листопада, луганська область - дев'яносто мільйонів, і харківська область - сто двадцять сім мільйонів. це дуже серйозна ситуація".
    В Ужгороді з боржниками за комунальні послуги борються по-новому!
    Іван ГЕЦЯНИН, начальник ГУ МНС України в Закарпатській області: "Саме зношеність основних фондів може призвести до надзвичайних ситуацій техногенного характеру"
    Мер Ужгорода Ратушняк хоче продати котельні і продовжує обіцяти появу тепла найближчим часом
    Квартиру Пазуханичів влада Ужгорода насильно відключила від тепла

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кошмар

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ратушняк проклят http://bogakara.narod.ru/

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Ужгороде до сих пор нет тепла. Уже начались проклены государства не выполняющего свои функции, бездарных ужгородских чиновников, которые продают школы, детские сады, участки земли гектарами (за 2007 год продано по коммерческой стоимости на 60 млн.долларов США в казну поступило 1,5 млн гривен!) депутаты от фракции бют покупают и делают вид что никто ничего не видит и не понимает. Надоело жить в холоде, грязи,беспределе, повальной коррупции.Мы не рабы, и не идиоты, которых украинские чиновники будут гипнотизировать:"Вам тепло, у вас чисто, вы живете в правовом государстве!". ХВАТИТ. http://karkompra.narod.ru