ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Літня закарпатка загинула ...у пошуках тепла!

    01 июня 2024 суббота
    46 переглядів

    Учора, 18 листопада, о 06 год. 20 хв. виникла пожежа в квартирі 65-річної ужгородки. Внаслідок цього загинула власниця помешкання.

    За висновками фахівців пожежної справи, до появи вогню в квартирі на другому поверсі багатоповерхівки призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрообігрівача. Очевидно літня жінка для додаткового обігріву свого однокімнатного помешкання на ніч увімкнула камін. Що далі відбувалося в квартирі вже ніхто розповісти не зможе. Непритомну власницю вогнеборці виявили відразу біля вхідних дверей. На жаль, вона вже не подавала жодних ознак життя. Зі слів сусіда, незадовго до трагедії він чув якийсь брязкіт у квартирі, проте не надав цьому значення. Забив на сполох, коли вже почув запах горілого. Проте, що в квартирі щось горить, свідчила й ручка від вхідних дверей, яка ледве не обпекла руку сусіда, коли він намагався самотужки відчинити двері.

    Вогонь також знищив меблі, що знаходилися в осередку пожежі та пошкодив одяг на бідолашній жінці. Усього прямий матеріальний збиток оцінюється в три тисячі гривень, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору