ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Свобода слова на Закарпатті – під контролем спецслужб?

    06 мая 2024 понедельник
    41 переглядів

    Уже третій день не припиняються атаки на сайт закарпатського Інтернет-видання «Світогляд», яке час від часу стає недоступним для користувачів.

    Про тиск на журналістів видання і грубі спроби задушити вільне слово ми уже повідомляли неодноразово. Після того, як на сайті зявилися критичні матеріали про діяльність помаранчевих політиків про зрощення влади і криміналітету і узурпацію влади на Закарпатті одним кримінально-бізнесовим кланом, нинішні можновладці руками вірнопідданих холуїв із силових структур вирішили повністю перекрити журналістам кисень.

    До речі, анонсоване нашим сайтом видання книги «Іван Різак. Останній (?) український дисидент» поки що залишається відкритим, бо жодне із закарпатських видавництв не береться до видання такої книги. Через відповідні «побажання» представників відповідних спецслужб…

    Що за цими утисками свободи слова стоять сатрапи головного канцеляриста, який особисто контролює діяльність силових структур, ми уже казали.

    Сьогодні, у приватних розмовах із представниками провайдера, з’ясувалося, що на них самих робиться тиск з боку спецслужб з вимогою закрити сайт «Світогляд».

    Тому колектив «Світогляду», налаштований до кінця відстоювати свободу слова, нині готує позови в українські та міжнародні суди.

    Ми переконані, що на прикладі захисту маленького Інтернет-сайту зуміємо переконати всіх, що технологія знищення правдивого слова, яку культивує балоган, не пройде ні в маленькому Закарпатті, ні по всій Україні загалом.

    Ми впевнені, що наші намагання відстояти свободу слова знайдуть підтримку у всіх демократично налаштованих українців.

    Павло ПАСІЧНИЙ, головний редактор Інтернет-видання "Світогляд"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...робиться тиск з боку спецслужб ..." Конкретно якоi ? "Родина должна знать своих героев".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сподiваюсь, що слова генерал-майора СБУ В.Рокитського "...щоб люди побачили, що роблять хлопцi, покликанi вiдстоювати iнтереси народу..." не вiдносяться до вашого iнтернет-видання.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...бо жодне із закарпатських видавництв не береться до видання такої книги. Через відповідні «побажання» представників відповідних спецслужб…" ___ Це суцільна фальш. Приватні видавці, зокрема й в Ужгороді, вільні від побажань чи то влади, чи то спецслужб. Не треба наводити, як кажуть руські, тень на плетень...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СДПУ-нульникам. Замовте видання книжки в Расєї. Чи ФСБ також проти? То замовте у Куала-Лумпур. Най Шуфрич пару гектарів карпатського лісу продасть і 747 боїнг забитий макулатурою про цімбору-злочинця Різака прижене з будь якої типографії світу.