ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево: "Україна пам’ятає! – Голодомор 1932-32 років в Україні"

    12 мая 2024 воскресенье
    78 переглядів

    Під таким гаслом на виконання Указу Президента України Віктора Ющенка від 28 березня 2007 року та доручень секретаріату Президента України 20 листопада 2007 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах міста Мукачева були проведені тематичні уроки, лекції, виховні години.

    В даних заходах прийняло участь близько 9500 учнів навчальних закладів міста. У шкільних бібліотеках був представлений книжково-тематичний матеріал приурочений пам»яті жертв Голодомору 1932-1933 років.

    До учнів були доведені жахливі факти причин та наслідків голодомору, свідчення очевидців. Кожен присутній отримав свічку і пам»ятку про ці жахливі голодні для України роки.

    На знак вшанування пам»яті невинних жертв Голодомору в суботу 24 листопада 2007 року з настанням темряви в кожному вікні запалають свічки, чиє полум»я символізуватиме скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів.

    Сьогоднішнє покоління повинне усвідомити і прикласти зусилля. щоб, не приведи Господь, не повторилось нічого подібного в майбутньому, повідомили ЗІА «Простір» з управління освіти Мукачівського міськвиконкому.
    ЗАПАЛИ СВІЧКУ!
    В Ужгороді розшукують людей, які пережили голодомор 1932-1933 років
    Жертвами Голодомору 1932-33 років були і чехи із сіл на півдні України
    Заходи з нагоди 75-річчя Голодомору 1932-1933 років в Україні розпочалися у словацькому Пряшеві

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...доручень секретарiату Президента Украiни...", "...в кожному вiкнi запалають свiчки...". ГАНЬБА тим хто пiариться на трагедii простих людей, хто на iх кiстках себе рекламуе. Це звичайний ПОПУЛIЗМ , намагання хоч якось "засвiтитися" пiсля провалу на виборах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ні, не йдеться про піар, просто наші середньоланкові чиновники, особливо закарпатські, звикли так писати ("руководствуясь предписаниями ХХІІІ Сьезда КПСС и лично тов. Брежнева"). Для них важливі є доручення начальника, ніж доручення, напр., простих виборців. Прості люди пом’янули б, думаю, і без усяких доручень зверху.