ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Купи сміття не дозволяють зупинятися потягам на 24-х залізничних станціях гірського краю

    12 мая 2024 воскресенье
    42 переглядів

    На початку листопада цього року відокремлені підрозділи служби колії вкотре провели перевірку естетичного стану смуги відчуження та платформ Львівської залізниці. Результат невтішний: 42 станції та зупиночні пункти рясніють сміттям, причому 24 із них на Закарпатті. Одначе, й в інших областях ситуація не набагато краща.

    Залізничники знову звернулися до сільських, селищних та міських рад, аби ті посприяли у прибиранні приколійної території, але сміття і досі там. Тому Львівська залізниця змушена знову вдатися до радикальних методів: якщо найближчим часом купи сміття не буде прибрано, то там, де звернення залізничників проігнорували, приміські потяги не зупинятимуться. Про це сьогодні, 11 грудня, повідомив прес-центр Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

    У березні 2007 року Львівська залізниця розпочала активну кампанію, метою якої було очищення приколійної території і запобігання її подальшому забрудненню у семи областях західної України. Залізничники неодноразово зверталися до органів самоврядування сіл, селищ та міст, аби ті організувати прибирання смуги відчуження та посадочні платформи. Однак, у відповідь було лише мовчання. З огляду на це, Львівська залізниця вдалася до рішучих кроків: відмінила зупинки приміських потягів там, де колія і посадочні платформи були особливо засмічені. Це дало тимчасовий ефект, але згодом купи непотребу знову стали сусідами залізничного полотна, інформує ЗІК.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це дуже слушне питання, але залізничникам треба звернути увагу на стан своїх туалетів на станціях, на відсутність контейнерів для сміття... Тому потрібно не відміняти зупинки, а створити умови для утилізації сміття