ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У гірському краї перебуває в.о. голови Державного комітету з водного господарства України Василь Сташук

    06 мая 2024 понедельник
    48 переглядів

    За його словами, учора, 11 грудня, він зустрівся із Уповноваженим Словацької Республіки по прикордонним водам, аби розглянути ряд питань, зокрема, співпраці щодо будівництва протипаводкових споруд, моніторингу довкілля.

    Василь СТАШУК.
    Василь СТАШУК.

    Василь Сташук нагадав, що зі Словаччиною вже укладено відповідну угоду. До речі, Україна має ще 6 таких угод з державами, що мають транскордонні водні об’єкти.

    Сьогодні, 12 грудня, в.о. голови Державного комітету з водного господарства України зустрівся із керівництвом області, зокрема з в.о. голови облдержадміністрації Іваном Балогою, після чого поспілкувався із журналістами. Представників засобів масової інформації передусім цікавило, чи справді наше сміття потрапило на угорські ріки. Василь Сташук відповів, що це питання наразі вивчає міжнародна міжвідомча комісія України та Угорщини. Також він зауважив, що ця проблема стосується не лише водного комітету, а й, зокрема, Міністерства охорони навколишнього середовища, місцевих громад, влади.

    Щодо урядової Програма комплексного протипаводкового захисту в басейні р.Тиса в Закарпатській області, за словами Василя Сташука, на ці цілі в проекті Державного бюджету на 2008 рік передбачено 82 мільйона гривень. „Ідуть консультації в уряді, бюджетному комітеті. На цю Програму, думаю, і будуть виділені додаткові кошти”, — поінформував в.о. голови Державного комітету, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    Закарпатська Тиса вимагає грошей. Причому немало — 2,5 мільярди гривень
    На Закарпатті голова Держкомводгоспу Василь Сташук перевіряв виконання Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні Тиси
    Закарпаття: Як бути з небезпечними відходами?
    Закарпаття: В.Ющенко ознайомився з ходом робіт із нарощення водозахисної дамби уздовж річки Тиса

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору