ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Керівник "Укрзалізниці" відкриє рух поїздів на дільниці "Батєво-Солотвино"

    08 мая 2024 среда
    26 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті з робочим візитом перебуватиме генеральний директор "Укрзалізниці" Василь Гладких. Він візьме участь у відкритті руху поїздів на дільниці "Батєво–Солотвино" Львівської залізниці, рух на якій було припинено 6 квітня через підмив опори №5 залізничного мосту на 73 км перегону "Королеве–Рокосове" Львівської залізниці внаслідок повені у Закарпатській області та підйому води в р.Тиса. Міст розташований на напрямку Львів-Солотвино-Держкордон і сполучає місто Львів, Львівську область та Закарпатську область з Румунією та іншими державами Європи. На цьому напрямку здійснюються пасажирські та вантажні перевезення як місцевого, так і міжнародного значення.У результаті аварії протягом місця без залізничного сполучення залишались 4 райони Закарпатської області: Хустський, Тячівський, Виноградівський та Межигірський – 150 населених пунктів, у яких проживають близько 70 тис. осіб.

    На аварійно-відновлювальних роботах з ліквідації наслідків підмиву опори залізничного мосту працювали підрозділи Львівської залізниці, загалом понад 200 спеціалістів.

    Загальна вартість першочергових відбудовних робіт орієнтовно становить близько 6 млн. грн.

    Для відновлення постійного руху поїздів ще необхідно виконати роботи з будівництва постійної опори мосту та інші роботи на загальну суму 5,8 млн. грн., повідомляє прес-центр Міністерства транспорту та зв’язку України.
    Без залізничного сполучення залишаються близько 150 населених пунктів у чотирьох районах Закарпатської області
    Закарпаття: На дільниці "Батєво-Солотвино" Львівської залізниці тривають відновлювальні роботи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору