ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Нашоукраїнці" зчинили колотнечу у Верховній Раді, вимагаючи зняти питання про звільнення судді з Мукачева Володимира Монича

    05 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    У ці хвилини фракція “Наша Україна” блокує парламентську трибуну та президію Верховної Ради, вимагаючи зняти з розгляду питання про звільнення з посади судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області Володимира МОНИЧА.Сьогодні на порядку денному ВРУ є питання про обрання та звільнення суддів.

    Як повідомив журналістам прес-секретар лідера фракції “Наша Україна” В’ячеслава КИРИЛЕНКА Олександр БАБАК, серед суддів, яких рекомендовано звільнити з посади, є і суддя В.МОНИЧ.

    Фракція «Наша Україна» вважає «політичною розправою» над суддею Мукачівського міськрайонного суду Володимиром МОНИЧЕМ внесення сьогодні питання про його звільнення з посади на розгляд парламенту.

    Про це сказав в інтерв’ю журналістам лідер фракції “Наша Україна” В’ячеслав КИРИЛЕНКО.

    Він зазначив, що у зв’язку з цим фракція і блокує трибуну та президію парламенту.

    За його словами, це питання сьогодні винесено на розгляд парламенту без його розгляду у профільному комітеті, повідомляє УНІАН.

    ***

    22 січня суддя Мукачівського міськрайонного суду В.МОНИЧ виніс ухвалу про забезпечення позову народного депутата І.КРІЛЯ, відповідно до якої було заборонено голові ВР підписувати Закон України „Про Кабінет Міністрів України”, прийнятий на засіданні парламенту 12 січня 2007 року. Крім того, Верховній Раді України, її апарату, управління та службам, посадовим і службовим особам, будь-яким іншим фізичним чи юридичним особам, у том числі органам державної влади та місцевого самоврядування, було заборонено подавати для опублікування зазначений закон, а редакціям газет „Голос України”, „Урядовий кур‘єр”, редакціям друкованих видань „Офіційний вісник України”, „Відомості Верховної Ради України”, будь-яким іншим фізичним чи юридичним особам, в тому числі органам державної влади та місцевого самоврядування, було заборонено опубліковувати Закон України, прийнятий Верховною Радою на засідання 12 січня.

    7 лютого Вища рада юстиції ухвалила рішення про внесення подання до Верховної Ради України про звільнення за порушення присяги судді Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області В.МОНИЧА.
    Мукачівський суддя Монич оскаржить рішення про своє звільнення у суді
    Вища рада юстиції звільнила суддю, який заборонив Морозу підписувати Закон про Кабмін
    "Голос України": Правосуддя по-мукачівськи

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання перше:при чому тут русини?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання друге:увас параноя?Інакше не розумію вашу репліку що-до"проплачених Москвою..."

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання третє:причому тут СБУ,коли у нас "розвинута демократія і свобода слова"?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У дебилов всегда так - если не по ихнему думаешь, значит " проплачен Москвою". В Москве никто и не знает кто такой мукачевский судья Монич и где это Мукачево находится. Зато в Закарпатье все знают "честность" мукачевского суда. Да здравствуют мукачевские судьи, самые продажные в мире!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці, що захистили суддю від бєзпрєдєлу янеків

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Питання третє (Вані-неВані): Чого ж тоді вспотів, якщо чистий?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Закарпатцы! Не суйте нос в чужие дела!!! Смотрите, за все гадости Кучмизма только Ризака судят. Почему Монич думал, что Мороз это ему простит? Пускай Криль "щирих и свидомих галичан" употребляет на самопожертвование за не способность руководить государством. Закарпатцы, берегите свои леса, почву, воду и не впускайте в Закарпаття бандюкив из востока. ЕУ рядом, это даёт большие возможности улучшить вашу жизнь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СЕМЕН. Да Вы сначала наведите порядок у себя в Ужгороде, а потом суйтесь в Мукачево. А то у Вас уже целую неделю "г..но" течет речкой, и нечего с этим не сможете зделать, но зато насчет другого Вы герои!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Проплачений Москвою дебіле! Те, що твориться в Україні, "чужі діла" лише для таках відморозків, як ти! Майже не сумніваюся, що зараз ти, підписавшись іншим (-и) ніком (-ами), почнеш далі штовхати тему русинства. Чому СБУ не наводить лад з цим провокатором?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Судью уволить, возбудить против него уголовное дело по факту принятия им заведомо незаконного решения и отправить в тюрьму изучать законы. На воле он плохо понимает что такое Закон и как его применять

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У найрізноманітніших рейтингах Україна традиційно плететься десь у самому хвості (за рівнем демократії, гарантування суспільних свобод, економічним розвитком, демографічними показниками, станом екології тощо) через занепад економіки, вимирання населення, деградацію культурного потенціалу, масову корупцію та розшарування суспільства тощо. Треба бути просто геніальними, щоб перетворити такий земний рай на те, чим є Україна зараз. З України нині тікає усе живе, оскільки не бачить для себе майбутнього, тільки Аноніми зістають.