ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Депутати Ужгородської міськради від "ПОРИ" заявляють, що не брали участі у земельному "дерибані"

    26 апреля 2024 пятница
    36 переглядів

    Депутати Ужгородської міської ради від «ПОРИ» Богдан Кинів, Вадим Рошканюк та Олег Данча спростовують факт свого голосування під час незрозумілого таємного засідання Ужгородської міської ради 6 квітня. і вважають подібну інформацію спробою дискредитації їхньої політичної партії.

    Нагадаємо, що 6 квітня на Закарпатті відбулася сесія Ужгородської міської ради. Уже після того, як було оголошено про закриття засідання сесії, а преса і депутати розійшлись, представники фактичної більшості (зокрема БЮТ, ПР, Народна) проголосували за земельні питання.

    Про цю незрозумілу "колізію" пишуть і дописувачі "Гласу народу": "...Найцікавіше сталося вже після того, як частина депутатів та журналісти покинули приміщення ужгородської міської ради. За чіткого координування Ратушняка, керівників фракцій регіоналів і БЮТ Віктора Феєра і Василя Цірика в тій же міській раді тихесенько було організовано незрозуміле зібрання депутатів від БЮТ, Регіонів, «Пори», Народної партії Литвина."

    Більшу конкретику вносить матеріал, вміщений у газеті "Фест" за 12 квітня, в якому говориться: "...відбувся таємний «сходняк», на якому за участі провладних депутатів, а також представників «Пори» та більшості членів фракції БЮТ було проголосовано всі без винятку проекти земельних рішень - від суто технічних до відверто «непристойних», якими, до прикладу, керівник фракції БЮТ у міськраді Василь Цірик наділявся півтора гектарами землі на престижній Слов'янській набережній (ринкова вартість цієї ділянки, за оцінками фахівців, - близько 1,5 мільйона доларів)".

    На "таємній вечері" ужгородські БЮТ, "Пора" і "Регіони" роздерибанили близько 20 га землі обласного центру Закарпаття загальною ринковою вартістю понад 100 млн.грн.!
    Андрію Сербайлу "невідомі і незрозумілі аргументи", які спонукали бютівців обласного центру Закарпаття взяти участь у таємному дерибані землі громади м.Ужгород
    Ужгород: Мер Ратушняк таки влаштував грандіозний земельний дерибан. Головний бютівець-дружбан отримав землі на 1,5 млн доларів!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо справді не голосували, то нехай терміново подають до суду. Тоді суд витребує результати всіх голосувань по кожному питанню з прізвищами всіх присутніх які голосували того дня! Тоді буде зрозуміло хто голосував на "сходняку", а хто ні. А якщо Пора цього не зробить тоді хай мовчить і не заявляє нічого!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Витребувати результати голосування може кожний депутат. Суд для цього не потрібен. Щодо суду. А хто буде позивачем та предмет позову? Газети? Тьху! Одна морока, а результат буде 0. Прикладів безліч.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мало бути "А хто буде відповідачем, предмет позову?" Вибачайте.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Розмова про те що, якщо Пора заявляє що не голосувала тоді має витребувати результати голосувань. Яким шляхом через суд чи ні, не важливо. Тоді маючи докази неучасті в махінаціях сміло подає в суд для спростування неправдивої інформації. Якщо цього не зробить, то це буде доказом того що ця заява лише виправдальний пук у повітря!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це не буде доказом нічого. Категорично нічого. Є такий метод в піар війні, як звинувачення, з метою втягування в "розборки". Нічого на таке навіть реагувати. Заява "ПОРИ" - дурна помилка людей, що купилися на цю схему. Наша преса тільки цим і займається.
    І що таке "махінації"? Взагалі як малі діти. От виділили землю Петренку, Сидоренку. Іваненку. У відповідності до чинного законодавства. А насправді за ними "стоїть" X, працівник міськвиконкому, чи депутат. Голосування за такі рішення для депутата Y буде махінація чи ні? Якщо так, то хто про це (Іваненко це X) знає? Чи що ТОВ "Пікниця" це також X?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Депутати від "Пори" справді не голосували. Голосували їхні карточки. Стало відомо, що Рата гарантував дерибанщикам, що результати голосування (хто саме голосував) оприлюднені не будуть. От "Пора" і дує груди