ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Антиужгородською" називає діяльність мера Ратушняка міський осередок БЮТ, а тому ініціює референдум про зняття міського голови Ужгорода

    05 мая 2024 воскресенье
    67 переглядів

    Голова Ужгородської міської організації партії «Батьківщина», депутат міськради Василь Гнатків заявив сьогодні під час прес-конференції в обласному центрі Закарпаття, що БЮТ найближчим часом ініціює референдум про зняття з посади міського голову Ужгорода Сергія Ратушняка. Його діяльність депутат назвав «антиужгордською».

    Сергій РАТУШНЯК.
    Сергій РАТУШНЯК.

    За словами Василя Гнатківа, в Ужгороді вже назбиралася критична маса невдоволених, які підтримають ініціативу БЮТу. Найбільше обурення, за словами депутата, викликають земельні рішення міськради та намагання відібрати від міської гімназії басейн. «Бютівці» незадоволені також тим, що міська влада не знаходить порозуміння ні з обласним, ні з центральним керівництвом, перетворюючи Ужгород на «резервацію».

    Таку ідею бютівці виношують вже давно. Просто досі, за словами Гнатківа, займалися то виборами, то «потужним аналізом рішень міської голови».

    Депутат нарікає також, що останнім часом сесії міської ради збираються в екстреному порядку, депутатам повідомляють у телефонному режимі за 2-3 години до зібрання.

    «БЮТ докладе усіх зусиль, щоб наступним мером Ужгорода став саме бютівець», - заявив В. Гнатків. Він також сказав, що особисто готовий сісти в крісло мера, але «поки про це рано говорити, бо варіанти кандидатур партія ще не розглядала». Найближчим часом БЮТ представить свою програму розвитку міста «Ужгородський прорив».

    Попри несприйняття діяльності мера, В. Гнатків висловив обурення тим, що Сергія Ратушняка міліція не пускає до приміщення ратуші.
    Навколо "замінування" Ужгородської міськради, або Найкращий захист — це напад...
    Міліція не впускає мера Ужгорода Ратушняка на роботу. Мер переконує, що Балога підкидає наркотики і марковані гроші
    Балога установил Ратушняку прослушку?
    Ужгород: Силові структури РОЗБЛОКУВАЛИ площу Поштову, але в будівлю міськради так нікого й не пускають

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пора давно зняти Рату

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    молодець гнаткыв! так треба!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каменяш ,Сербайло та Гнатків ОБІСРАЛИСЬ від рати.Чмошники геть з Ужгорода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вспоминается заявление мера Ратушняка от 23.03.07
    Ужгородський мер Ратушняк звинуватив Балогу в підготовці ...відокремлення Закарпаття від України!

    Голова Секретаріату Президента України Віктор Балога готує проект відокремлення Закарпатської області та контролює переправку нелегалів за кордон. Про це вчора, 22 березня, на прес-конференції в Києві повідомив Ужгородський міський голова Сергій Ратушняк. Він також заявив, що В.Балога та його бізнес-компаньйони, друзі і родичі повністю контролюють гірський край.

    "Влада в області та районах і навіть силовики належать до одного клану", - стверджує Ратушняк. Що призвело до "повної монополії державних інституцій у Закарпатській області".
    "Зловживання із податками, контрабанда, транзит нелегалів — усе йде через руки людей Балоги", – каже Ратушняк, а "туристична інфраструктура опинилася в руках людей, близьких до Мукачівської фірми «Барви».
    За словами все того ж Ратушняка, переправка нелегалів за кордон під контролем В.Балоги відбувається через перехід, що знаходиться за 20 км. від Ужгорода. Ратушняк також наголосив, що під контроллем голови президентського Секретаріату відбувається вся контрабандна діяльність на кордонах Закарпаття.
    Також на прес-конференції пролунали звинувачення у підготовці до відокремлення Закарпаття. Сепаратистські групи політичних русинів, на твердження мера Ужгорода, отримують допомогу від бізнесу, близького до голови президентського секретаріату. Й у випадку поразки помаранчевих в Україні, Закарпаття може бути відокремлене і опиниться в руках людей пана Балоги.
    На переконання Ратушняка, якщо Президент і уряд не відреагують на складну ситуацію в Закарпатті, створену "кланом Балоги", то в регіоні відбудеться референдум щодо його відокремлення від України.
    Мер Ужгорода вимагає створення комісії Верховної Ради і Кабміну для вивчення ситуації на Закарпатті. За словами Ратушняка, він уже звертався до Президента Ющенка, однак жодної реакції на його звернення не було.

    Погорячился Ратушняк с выпадами и обвинениями в адрес русинов. Русины такие заявы (а тем более какие либо антирусинские акции) без внимания не оставляют. И не только от Ратушняка! И это только цветочки (то что с ним сейчас происходит)! И не только с Ратушняком!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Закарпатье власти цивилизованной нет, есть отдельные территории, контролируемые отдельными ОПГ, над которыми сидят кучка паханов, иногда что-то отбрасывающих в общак, именуемый бюджетом. Все они представляют только интересы своих " акционеров". То есть кланов. Фактически Закарпатье приватизировано группировками, которым наплевать на 98% населения. Как, отстаивать свои интересы. Многие для себя нашли только один ответ: через механизмы коррупции. Особо беспредельничает ОПГ РАТЫ (С.Ратушняка) мер Ужгорода С.Ратушняк,член городской фракции БЮТ Виктор Мартин,В. Цирик БЮТ, В.Танчинець БЮТ,М.Бадида БЮТ, П.Маєрчик БЮТ. Судья Домницкий В.В,начальник управления налогообложения физических лиц ГНИ в Ужгороде Юрий Сарай, прокуратура Ю.Тацюн, и целый ряд других "госслужащих по совместительству". Из наиболее известных следует выделить и ОПГ Тони Зелинского куда входят бывшие милиционеры депутаты, госслужащие.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гнатків е самозванець і нелегітивнообраний аферист такий як і його патрон Камиш (колиш-ній член злочинного свалявського угрупуван-ня)тому давати рекомендації по будь-яким проблемам міста з його сторони є некоректним і абсурдним

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не чіпайте Васю !!!