ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде трагическое ДТП - два трупа и Lacetti на крыше (ФОТО, ВИДЕО)

    19 мая 2024 воскресенье
    260 переглядів
    Трагедия произошла на улице Грушевского в Ужгороде

    Как сообщает корреспондент UA-Reporter.com, вчера, 6 октября, около 21.00 на ул. Грушевского в Ужгороде, возле автобусной остановки напротив кафе "Пролисок" произошла автомобильная авария со смертельным исходом. .



    По свидетельствам очевидцев, легковая машина Chevrolet Lacetti, которая ехала со стороны "пьяного" ​​базара на большой скорости сбила женщину, переходящую дорогу. После смертельного наезда водителя "понесло" на автобусную остановку, где, врезавшись в дерево, авто перевернулось на крышу.




    Пока неизвестно какие травмы получил водитель автомобиля Chevrolet Lacetti и в каком он был состоянии.... но после ДТП он почти невредимый выбрался из авто....




    Пассажир, находящийся в машине погиб... - его вытащили из машины, так как из под капота шел дым, могло быть возгорание, и оттащили на несколько метров от машины на случай загорания авто.




    Накрытые тела двух людей лежат на дороге и за остановкой. Более подробной информации от правоохранителей получить не удалось. Проводится следствие.




    На месте аварии работают прокуратура, милиционеры, "скорая" и пожарные. Отрезок улицы Грушевского, где случилось дорожно-транспортное происшествие, перекрыт с двух сторон.




    ДТП в Ужгороде

    труп на дороге

    машина на крыше

    авария дтп жертвы




    2_0.jpg
    3_0.jpg
    4_0.jpg



    загрузка...
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо ти коментуєш якщо толком не знаєш як то було.....
    А нащот версій ніхто нічо не мутить.
    усім не легко і ніхто не знає де що людину жде!
    а говорити можна різне,замість того щоб посучуствувати...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніхто з нас не святий. Задумайтесь, ніхто не живе за правилами, всі їх порушують!! Задумайтесь скільки раз ви переходили дорогу на червоний, не на переході або в недозволених місцях? Водії, а ви скільки раз порушували: перевищували швидкість, обганяли на сплошній або не зупинялись на переході? Кожен знає про свої помилки. У кожного з нас ставались в житті екстримальні ситуації. І це стосується не тільки автомобільних. І те що ви залишились живі, - це ваше везіння. І ви, замість того, щоб задуматись над своєю повединкою або щоб підтримати сім'ї загиблих або в кінці кінців просто помовчати і поспівчувати розвели нікому не потрібну дискусію на 10 сторінок...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А теперь скажите, ВАМ не стыдно? Я обращаюсь к посетителям этого сайта, которые не знают подробностей катастрофы, которые не знают погибшую женщину, которые понятия не имеют по какой причине водитель не смог затормозить и не смог справиться с ситуацией. Вы не думали что могли отказать тормоза или что водитель не видел пешехода? За что на него столько грязи лить? Почему все смотрят на ситуацию только субъективно, почему никто не думает как поступил бы он сам будь он на месте водителя? Я ни в коем случае его не оправдываю, да, он превысил скорость, да, его неосторожность привела к трагедии. Беда уже случилась, погибших не вернуть, но какое право имеете ВЫ, абсолютно посторонние люди, обзывать водителя последними словами, проклинать и желать его смерти? Да кто ВЫ такие чтобы судить кого-то? Не ВЫ дали ему жизнь и не ВАМ судить что с ним будет. Если ВАМ больше негде писать свои грязные упрёки, то это не повод, чтобы пиариться на такой трагедии... Если знаете какие-то конкретные подробности о состоянии вижившего парня или о событиях катастрофы, то пишите, а если нет, то оставьте ваше мнение при себе, тот кому вы пишете сейчас в больнице и не увидит этого, поэтому будьте человечны и следите за своей жизнью!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Буквально минут двадцать назад еду с проспекта на Дружбы народов. Через мост. Еду ровно 60. На самом мосту, через сплошную, меня с ревом обгоняет урод на темно-синем "Пассате". Скорость не меньше 90-95. Номера словацкие, но подозреваю, что это не словак за рулем, те нормально ездят.
    Вот вас почитал и понял -- наверняка у человека тормоза отказали и педаль акселератора заклинило в нажатом положении.
    К таким трагедиям приводит не неосторожность, а наглость, бесцеремонность, самоуверенность. Что по большому счету - наплевательское отношение к окружающим. Если человек регулярно гонит за сотню по городу, значит ему глубоко насрать на безопасность окружающих (а значит - на меня) и правила движения, написанные, между прочим, кровью. Почему тогда я должен относиться к нему снисходительно?
    А погибших очень жаль. Глубоко им соболезную.
    А возможность комментировать для того и существует, чтобы выражать свое мнение. Кого оно не интересует - тот его не читает.
    "Почему никто не думает как поступил бы он сам будь он на месте водителя?" Ну почему же, думаем. Даже знаем. Например, я на его месте не ехал быстрее 70 км/ч. Ночью - не больше 60. Тогда и бабку бы заметил, и машина бы не перевернулась и пассажир остался бы жив.
    Я полгода назад в сумерках чуть не сбил ребенка. Он кинулся передо мной на дорогу. Но я ударил по тормозам и остановился. Перенервничал только очень, подом долго переживал, каково бы мне было, если бы не успел. Но я успел. Знаете почему? Скорость была 45...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    який умнічка, уйобок галімий. да на тебе йому саме більше насрати.саши мама через таке горе і то стараеться чимось помогти юрі і не винить його. небули не бачили нічого не знають кроме слухів. аросписали на 10 сторінок

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Взаємно, гопота бичарська. Я тебе теж зневажаю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ниса прав..просто прав.......и неважно,как ты меня будешь матюкать здесь,показывая свое отношение к окружающим..наверно твой друг,что был за рулем-такой же? ...он сядет,а ты с таким отношением к людям тоже долго не протянешь.....ПОТОМУ,ЧТО ЗЕМЛЯ КРУГЛАЯ,И ВСЕ ВОЗВРАЩАЕТСЯ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я вообще-то девушка:))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я не оправдываю никого. Правила нарушались всегда, нарушаются сейчас и будут нарушаться дальше! И не только дорожного движения! Вы правы, если бы скорость была меньше, можно было бы затормозить и также вы молодец, что смогли справиться с ситуацией с выбежавшим ребёнком. Но уже ничего не изменить, только делать выводы!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все отмаски что пишут про водитиля полный бред. какова хера пидрилу нагулянава жалеть ОТМОРОЗОК неотрицаю что жена каковото мента там была но логично жена мента немогла так литет судя по трупу бабули токо с фото скорось была неменьше 130км/час нихрина ни женская езда и неотмазуйте етово УЙОБКА Юру и ( прозьба читавшых все коминтарии вчитайтесь что пишут и вдумайтесь ) а нивесьте повезло что невыйдет за отморозка замуж ато он бы так сней и собствиными детьми кудато влетел в столб а ментов вобще которых ловят нагорячем нада калечить и оставлять подыхать пусь мучаютса

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    із чого ти взяв шо вона не вийде за нього може вона в тебе гниди питатись буде.а логіка у тебе прихрамуе вшо вчитуватись в твоі прогнивші слова чив тошо люди самі придумали чиможе хтось із вас говорив з юрою лічно. а калічити нада твій рот і жопу і пальці гнилі які таке пічатають.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕВАЖНО - ты гандон и редкостное говно. Такого и врагу не пожелаешь, а ты пишешь что кому-то повезло. За слова тоже отвечать надо.
    И научись писать, а то судя по твоим ошибкам ты еще и даун.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Во первих сам не летай по городу індюк!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди заспокойтеся!
    Це просто жахлива ситуація(
    Саша вічна тобі пам*ять!
    Завжди так ,люди не судіть ,а просто повспівчувайте людям,рідним ,близиким,друзям загиблих!
    Юра ти тримайся!
    Я цк все бачила на свої очі ,просто жах!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не шутите с небом!!! там для каждого место найдётся

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Люди...задумайтесь о вічному...де ви після смерті будете...!!1...життя коротке..а вічність не скінчена!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти Првильно написала (VIKA) ... соромно що в нас в Ужгороді є...такі ,як простіше сказати----БАЛАБОЛИ....Які не отриваючи свої жирні зади від компа..чекають нагоди прокоментірувати,висказати свою. думку..яка нікому не цікава..НЕчитайте ,і не слухайте тих людей!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    будь ласка без коментаріїв...всім не легко...вот ці шо обсуждають..от ніфіга робити.. не знаючи самі горя!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зачим обсуждати людей...всі виноваті..нікого нема невиновного...Бабульок..нада сидіти пити чай..вечером...
    А хлопців Будь ласка не обсуждайте!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перш за все, земля пухом Саші...Гарний,молодий,успішний...(і тут таке.
    Бабулька ні в чому не винна,їй вічна пам'ять.І Юру шкода.!ганяв,винуватий може...але це просто випадок,і на його місці міг бути кожен з вас, бо половина розумників,які тут камні кидають,ганяли так само і ще й пили за кермом ,як мінімум. Скалічено долю бабулі,яка ще могла жити і може колихати внучків і варити борщ дітям.
    Молоденького хлопця і його сім'ї,яка уже НІКОЛИ не побачить і не верне свою рідну душу,кровинку,опору.
    І водія,Юри..який мало всього, на все життя бути жити з плямою на совісті і може не засне більше вночі,бо ВБИВ свого ДРУГА і не винну бабку..і дівчина його,яка щасливо жила і чекала весілля...його батьків, які посивіли напевно за одну ніч!
    ЛЮДИ! Прокиньтесь..подумайте головою,а не задом і закрийте свої ляпалки,які тут вирішили судити всіх і вся! І краще лишній раз використовуйте РЕМІНЬ БЕЗПЕКИ! і лишній раз подякуйте долі,що сидите живі-здорові,і маєте ріки, пальці і роти не для того щоб зловтішатись! Мені просто СОРОМНО,що живу в одному місті з таким народом...тьфу!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та ну Віка Ти так все розписала, що кожен з нас може случайно хоч раз в житті вбити когось і йому треба пробачити бо то міг бути чи китаєць чи японець чи ще хтось. А те що Ти кажеш що буде мати пляму в житті від цієї аварії, то нехай ця людина понесе повну відповідальність за це що скоїв а не відкуповується за кроваві гроші!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Й взагалі не розумію, до чого Ви тут щось спорите і рішаєте.
    Ви тільки почитайте 2 сторінки коментарів.
    цирк устроїли.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    але як би там не було
    Людина не вмирає до тих пір, поки живуть знавші її(с)(Ф.Ларанфуло)
    жаль молодих.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мне плевать на обсуждения! Прошу всех кто владеет информацией по поводу похорон Саши прошу написать сюда!или на мейл [email protected]!Дату время и место!!! Спасибо! Помним,скорбим!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніхто його не покарає. От бачте вже зявилася віртуальна жінка мента, яка збила бабцю. Хоча є свідки які з вікна бачили і як летіла машина і як убила бідну жінку на самому переході. Згідна, що є наглі пішоходи і з цим треба також щось робити, але в даному випадку на самому переході. На швидкості 150 км. Через тиждень віддадуть права і поїде далі вбивати. Померлого хлопця найбільше жаль. Нехай земля йому буде пухом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юру знаю особисто. Хлопець хороший, ввічливий, завжди радий допомогти якщо треба. Як таке могло статись не розумію. Але те що мої знайомі бачили там жінку на їномарці, кажуть в такому алкогольному спянінні що ледве по телефону балакала, і це не віртуальна особа, а цілком реальна. На місце ДТП в першу чергу приїхали не міліція, не гаї, а якісь дядьки в галстуках. Коментарі нижче лише підтверджують те що була ще одна машина.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    повністю згідна....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо ви всі тут бога вспоминаєте? де бог коли таке стається?? всі мертві а красавчик гонщик живий, травите своїм богом!
    це наше місто без освітлення, наш менталітет, наші мусора не треба на хлопця наїжжати, він не хотів нікого вбивати, якщо його посадять то нічого не зміниться, дорога не буде освітлюватися і міліція не стане слідкувати за порядком в місті, я ще не бачив ніодного мусора з адекватним виразом обличчя, де їх беруть хаха лошари отборні

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пусть Юру покарають по закону на максімальний срок нефіг літіти на машині так як він, отколи купив машину.
    Похорони в понеділок на Барвінку хоронити будуть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    максимальний срок? за шо? давайте всім хто літає по городу будем давати максимальний срок, їм просто дуже всім везе шо бабулька не переходить дорогу, поставте ментів по городу і ніхто не буде ганяти

    Аватар пользователя kuko

    Комментарий: 

    Чому всім??? Хто літає - тих треба штрафувати, а за повторення подібного - відбирати водійські права. А ось тих які скоїли правопорушення та ще й з лбдськими жертвами(при чому померли 2 особи) - треба судити по всій строгості закону(хоча всі знають яка в нас судова система). А чи хотів, чи не хотів - це вже інша справа. Я думаю, що жодна нормальна людина не побажає ні собі, а ні нікому іншого такого "щястя".
    Вічная память пасажиру автомобіля та нівчому не винному пішоходу!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нефіг когось судити. Треба розібратись із женою мента,а то багато на себе беруть мають гроші і думають шо можна відкупитись,або скритись із місця події. А Юрі не легко і не треба нікого карати по законам.А то шо він купив машину і літав чи нет не ваше діло!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Наше це діло, наше. Бо наступною жертвою таких "літунів" може бути будь хто з нас, в тому числі й наші діти. І більшість аварій і проблем саме через те, що дехто вважає, що "літає він чи ні - не ваше діло".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    При чому повний!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну ти даун!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ужасная трагедия. Сломаны судьбы 4ох семей, одна из которых только должна была создаться через неделю. Спокойных снов на облаках погибшим, сочувствую всем, кого затронула эта трагедия, в частности семьям, родным и близким участников ДТП.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ніколи не розумів навіщо літати по вулицям, щей там де досить інтенсивно рухаються пішоходи....стрітрейсери блін..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не розумію до чого тут стрітрейсери!?
    Ті хто справді займається гонками не гасарять де і як попало. Це робиться в місцях ненасичених людьми і з повною організацією. Перекривається певний участок дороги і туди не допускається вільна ходьба. Хоть не завжди це легально робиться але з максимальною безпекою для людей. Випадків смертей або травм через людей, які займаються цим не було в Ужгороді. Навпаки ми є за безпечний рух по автошляхам, але вибачте пішоходи теж частенько хамлять, хто водій мене зрозуміє. Переходити дорогу за 10 метрів від переходу безпечно скажете, або за закритим поворотом!? Кожен водій нераз з цим стикається і він неможе бути впевнений, що вчасно зупинить авто... Є в правилах дорожнього руху і для пішоходів норми, але ніхто їх недотримується. Я щоденно стикаюсь з такими неадекватними пішоходами. Не тільки водій має поважати пішохода, але і пішохід водія. Всі ми люди! Сьогодні водій, завтра пішохід і навпаки... Поважайте один-одного! Дотримуйтесь певних норм, хоч не законодавчих, а моральних!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Стрітрейсери",це до слова так!
    Згоден,але думаю , що якби авто рухалось із швидкістю 60 км/год то встигло б зреагувати ну і точно, що не опрокинулось би!при 60 км\год і ЗАЗ гальмує добре і 3-тонна А8, тому ця швидкість і є максимальною по місту (+5 км/год бонусных) ну і плюс перед пішоходним переходом завжди треба пригальмовувати так як у пішохода там перевага, хто здає на права вивчаючи ПДР, той їх і користує і дотримується і порушує лише в деяких випадках

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Парень может и виноват но что послужило причиной аварии ? Не женщина на серебристой иномарке ? И если вину за сбитую бабушку повесят на него и не накажут жену мента , тогда не нужно надеяться на справедливость , уже достало это все , нет справедливости значит нужно мстить !
    Парень и так будет с этим жить всю жизнь , а если еще и повесят на него дело про сбитую не ним бабулю , это совсем не хорошо !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пусть каждый получить по заслугам! В любом случае "эффект бумеранга" сделает свое дело. Виноватые будут наказаны так или иначе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    народ чому ви осуджуєте водія.ми всі можем бути на його місці ніхто не застрахований від цього.я знав і САШУ ЦАРСТВО ЙОМУ НЕБЕСНЕ І ЗЕМЛЯ НЕХАЙ БУДЕ ПУХОМ І ЮРУ.він хороший водій можливо шось сталось із машиною.зараз треба помолитись за померлих . в юри на все життя останеться тягар на душі.не судіть його строго ми всі ходим під Єдиним БОГОМ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Щось сталося не з машиною, а з мозгами в прокладки, яка сиділа за рулем. Багато мозгів не треба, щоб давити в пол тапку, а от подумати, що навколо ще є інші люди бог мозгів не дав.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не знаю как кто то может судить кого-то не быв на месте и не знав ситуации
    Парень работал на рынке и всегда был на рабочем месте
    и совсем не мажор он
    Обычный продавец ничего поганого сказать о нем никто не может. Опртный приятный трудолюбивый
    Следствиее покажет чья вина а может и нет так как если действительно сбила женщина - жена крутого дяденьки с органов
    то скорей вину понесет парень а если он виноват то поверьте без наказания жизненного он не останется
    Жить с таким тяжело и чем дальше тем будет еще тяжелей

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаю особисто Юру. Не буду когось захищати. Але жалко всіх.
    Бувають пішоходи, як барани ходять, під машину самі пригають, а потім із-за них страждають нормальні водії. Впершу чергу провину я би ставив на нашу владу та ДАІ. Буває їдеш на машині навіть з включеними фарами, невидно як пішоход вискакує на перехід. А причина відсутність освітлення, поганні дороги з ямами, коли їх оминаєш, то чуть би на іншу машину не виїжаєш..........

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Була там вчора і бачила це жахіття. Убиті люди, нічим не прикриті лежать на дорозі. Хорони Господи від такого. Не знала загиблих, але співчуваю рідним. Вічна їм пам"ять. Хай земля буде пухом. Коли побачила молодого мертвого хлопця - самій стало погано. Але водія ніколи не зрозумію. Статися може все: погано за кермом, голова запаморочиться... Але швидкість!!! На дорозі де кожні 50м пішохідні переходи, хіба можна розвити таку швидкість? Машина вирвала два дерева з коренем. Це страхіття. Сподіваюсь він більше ніколи не сяде за кермо... Йому просто не можна цього робити!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    похороны или завтра или в понедельник. где и во сколько пока не известно...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Друзья! Говорить что нибудь уже имеет смысла! Его не вернуть!:( Помните его! Вечная тебя память!:(
    И земля тебе пухом....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Говорить есть смысл, пока на дорогах Ужгорода такое твориться.
    Водители и пешеходы, будьте взаимовежливы !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Було встановлено що бабуся не йшла по пішоходному переході а я шла до перехода дорозі,якраз коли водій (Юра) притормозив біля пішоходно побачивши що нікого нема після переходу дав газу при цьому налетів на бабасю яка тільки доходила до перехода

    Страницы