ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дебютант волейбольної Суперліги "Закарпаття-ЗакДУ" продовжує прописку ще на рік

    27 июня 2024 четверг
    27 переглядів

    Ужгородське «Закарпаття» — дебютант цьогорічної Суперліги — залишиться в турнірі принаймні ще на рік. Більше того, позитивний підсумок протистояння з дніпропетровським «Локомотивом» дозволив хлопцям Сосніна грати в перехідних матчах уже за найвищу сходинку в «слабкій групі» (п’яту).

    Втім спершу про протистояння з «Локомотивом». У Дніпропетровську було сутужно, але, незважаючи на це, «Закарпаття» таки виграло одну гру і вдома могло достроково вирішити свою долю. Для цього треба було вигравати обидва матчі. Осічка в Ужгороді могла дорого коштувати: тоді б усе вирішувалося в останній зустрічі в Дніпропетровську. Та господарі майданчика в «Юності» зробили своїм уболівальникам справжню приємність, впевнено відігравши обидва матчі й відсвяткувавши перемоги. Хоча у першому поєдинку домашньої серії «Закарпаття» таки стикнулося з проблемами. Суперник був налаштований рішуче і за виграш кожного очка йшла запекла боротьба.

    Як це не дивно, але в кінцівках партій ужгородці виглядали впевненішими і досвідченішими від суперника і не зважали на дії арбітрів (суддівські рішення не завжди були виправданими). Це й стало ключем до виграшу першого матчу, який проходив загалом у рівній боротьбі — 25:21.

    Друга гра складалася трохи легше: після програної першої партії суперник відверто поплив і почав спротив лише всередині третьої партії, коли наших волейболістів уже було не зупинити. Та, незважаючи на те, що 3 партія таки залишилася за гостями, «Локомотив» добили таки в четвертій партії.

    Після матчів тренер привітав гравців і зазначив, що вважає стартовий сезон у Суперлізі успішним (процентів так на 85!), також зазначив, що без ідеального мікроклімату в команді (саме те, чого не вистачало за керівництва попереднього тренера. — Авт.) навряд чи щось би вийшло.

    У новому сезоні пан Соснін планує прогресувати як тренер разом із командою і сподівається, що це відіб’ється на місцях у турнірній таблиці. А поки що «Закарпаття» спробує протистояти «Кримсоді» в іграх за 5-ту сходинку. Однак це доведеться робити без кількох ключових гравців, що відбули на змагання найвищого рівня з пляжного волейболу.

    Матчі відбудуться 18—20 квітня.

    Фінальні тури

    1—4 місця

    «ІмпексагроСпорт» (Черкаси) — «Локомотив» (Київ) — 1:3. Рахунок у серії — 0:3.

    «Юракадемія» (Харків) — «Локомотив» (Харків) — 1:3. Рахунок у серії — 0:3.

    5—8 місця

    «Закарпаття» (Ужгород) — «Локомотив» (Дніпропетровськ) 3:2 (25:23, 21:25, 24:26, 25:20, 15:13) і 3:1 (25:23, 25:14, 23:25, 25:14). Рахунок у серії — 3:1.

    «Металург» (Макіївка) — «Кримсода» (Красноперекопськ) — 0:3. Рахунок у серії — 0:3.
    ВЫСШАЯ ЛИГА. Волейбольный клуб из Ужгорода стал непроходимым барьером для лидеров?
    ВОЛЕЙБОЛ. "Закарпаття-ЗакДУ" проиграло красноперекопской "Крымсоде" — 1:3
    В волейбольной суперлиге мужчины-волейболисты Ужгорода проиграли и выиграли в черкасского "ИмпексАгроСпорта" — 1:3, 3:1
    Волейболісти "Закарпаття-ЗакДУ" активно готуються до чемпіонату України з волейболу серед команд суперліги

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору