ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головний "свободівець" Олег Тягнибок провів конференцію Закарпатської "Свободи"

    18 мая 2024 суббота
    53 переглядів

    Минулої п’ятниці на Рахівщині відбулася чергова Закарпатська обласна партійна конференція Всеукраїнського об’єднання „Свобода”. Перед учасниками виступив голова об’єднання Олег Тягнибок із програмними завданнями на найближчі півроку.Зокрема, об’єднання йде на вибори самостійно, розраховує на підтримку 5-8% виборців і головну проблему бачить у тому, щоб зберегти ці голоси. Для цього розроблена програма „Остання ніч”.

    Політрада об’єднання готує звернення до членів усіх національно-патріотичних партій, котрі увійшли до „Правиці” і розчинилися у блоці НУ-НС з закликом не опускати рук, а йти у „Свободу”. Текст звернення буде оголошено 14 липня на горі Яворина поблизу м. Долина під час щорічного всенародного вшанування визвольних змагань Української Повстанської Армії.

    Конференція одноголосно підтримала кандидатуру Олега Куцина (м. Тячів) на посаду голови обласної організації ВО „Свобода”.
    Голова Студентського парламенту Ужгородського нацуніверситету відмовився очолити Закарпатський осередок ВО "Свобода" Олега Тягнибоки

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "...на горi Яворина..." явно претендует на такую-же значимость как Нагорная проповедь Исуса Христа. Задолбал этот новоявленный Мессия с вечно злой, как у Кандолизы Райс, отвратительной мордой !