ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ігор Кріль сподівається, що учасники коаліції зможуть уникнути тих непорозумінь і політичних помилок, яких вони припустилися після президентських виборів

    16 мая 2024 четверг
    28 переглядів

    Закарпатець, народний депутат України Ігор Кріль так прокоментував створення демократичної коаліції у парламенті:

    — Після того, як у Верховній Раді було офіційно оголошено про створення коаліції демократичних сил, до якої увійшли депутати від Блоку «Наша Україна», БЮТ та СПУ, ми звернулися до народного депутата України від Закарпаття Ігоря Кріля з проханням прокоментувати цю подію.

    — Переговори про створення парламентської коаліції, які тривали понад 2 місяці, набили оскомину не стільки політикам, скільки в першу чергу громадянам, які після виборів очукували на швидкі позитивні зміни в країні. Це не могло не хвилювати й Закарпатську обласну організацію партії „Народний Союз Наша Україна”. Тому ще минулої суботи, 17 червня, відбулося засідання Ради ЗОО НСНУ, де у відвертій дискусії було обговорено суспільно-політичну ситуацію в державі. В результаті ухвалили заяву з цього приводу. Зійшлися на спільному — потрібно якнайшвидше сформувати дієву владу, яка буде відповідати за ситуацію в державі, займаючись економікою. А оскільки зробити цього неможливо без створення парламенсько-урядової коаліції, то ми звернулися до фракції Блоку «Наша Україна» у Верховній Раді прискорити прийняття рішення.

    Останні події у парламенті засвідчили, що пропрезидентські фракції зуміли узгодити ключові позиції та схвалити угоду про коаліційне об’єднання. Це відкриває шлях до формування повноцінної влади в країні, яка прийматиме рішення, нехай навіть деякі з них і будуть помилковими. Працюючи, помилки можна буде виправити.

    Водночас, хочеться вірити, що учасники коаліції зможуть уникнути тих непорозумінь і політичних помилок, яких вони припустилися після президентських виборів. Лідери усіх фракцій, які нині знову об’єдналися, сподіваюся, зроблять висновки з подій річної давності і зуміють приборкати власні уподобання та надмірні амбіції заради стабільності і розвитку України. Чудовий приклад у цьому плані вони можуть взяти із нашої, Закарпатської обласної ради, де після створення коаліції немає внутрішньої боротьби, а є співпраця усіх її учасників в інтересах краю та його громади.

    Прес-служба Закарпатської обласної організації НСНУ.
    Ігор Кріль: "Нині слід приймати рішення, які йтимуть на користь країні"
    Ігор Кріль: "Слід припинити виборчі перегони і зайнятися економікою"
    Ігор Кріль: Ужгородський міський голова не буде безконтрольним!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору