ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Між президентом і прем'єром розбіжностей нема" — Олександр Мороз

    20 мая 2024 понедельник
    38 переглядів

    Спікер Верховної ради Олександр Мороз спростовує інформацію про наявність серйозних протиріч між президентом і прем'єром країни. "Між президентом і прем'єром розбіжностей нема, і війни жодної не було - у всякому разі я маю підстави так говорити", - сказав Мороз у п'ятницю на прес-конференції в Москві.

    За його словами, "були конфлікти, які ініціювалися і формувалися чиновниками в одному й в іншому відомстві". "Це інша справа, їх треба виправляти", - зауважив Мороз, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

    Крім того, на його думку, "ухвалення закону про Кабінет міністрів припинить ці тертя, оскільки чітко усі будуть знати межу своїх функцій, повноважень, прав і обов'язків".

    Мороз також заявив, що сподівається на створення широкої коаліції і вважає, що антикризова коаліція змінить свою назву. "Її назву (антикризова коаліція) може бути змінено, оскільки ми не думаємо в стані кризи працювати довго", - сказав Мороз.

    Відповідаючи на питання, як буде розвиватися ситуація з розширенням парламентської коаліції, спікер відзначив, що "ситуація з антикризовою коаліцією буде нормальною". За його словами, коаліція може бути розширена. При цьому, відзначив Мороз, вона може бути розширена за рахунок депутатів із фракції "Наша Україна" і БЮТ. "І ми працюємо в цьому напрямку і я переконаний, що це необхідно Україні", - підкреслив він.

    Мороз висловив сподівання, що ідея створення широкої коаліції буде цілком реалізована. "Коаліція буде гарантом стабільності парламенту", - підкреслив Мороз.
    Олександр Мороз заявляє, що питання про ціни на російський газ для України вирішене
    Ющенко й Мороз обговорили проект держбюджету на 2007 рік
    Олександр Мороз: "Ніяких підстав для розпуску Верховної Ради немає"
    Олександра Мороза переобрано головою Соціалістичної партії України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору