ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міжнародна виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття-2006" відкрилася в Ужгороді

    05 мая 2024 воскресенье
    25 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відкрилася V Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття-2006», якою розпочалися Дні туризму на Закарпатті. На ці заходи приїхали представників туристичного бізнесу з ряду українських міст, а також Словаччини, Угорщини, Хорватії, Росії та інших країн. Дні туризму триватимуть до 17 вересня.

    У виставці приймають участь туроператори, турагенти, туристичні асоціації та організації, транспортні й страхові компанії, банківські установи, готелі, санаторії, ЗМІ, виробники та постачальники спортивного й туристичного спорядження.

    Під час заходу відбудеться також концерт, семінар-презентація туристично-рекреаційних можливостей Закарпаття, «круглий стіл» на тему "Закарпаття-суб'єкти Російської Федерації: торгово-економічні взаємовідносини в нових умовах", науково-методичний семінар для власників сільських садиб та представників інших областей, конкурс на кращий фільм про туристично-рекреаційні та інвестиційні можливості Закарпаття, презентація навчальних закладів, які готують фахівців для туристичної галузі, повідомляє "ЗІК".

    Проведення Днів туризму на Закарпатті мають вже традицію з 1997 року. Їх мета – ознайомити гостей з туристичним потенціалом області, надати їм можливість презентувати свої проекти, започаткувати ділове співробітництво на майбутнє.
    Закарпатський турпродукт виявився "смачним"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на такий захід слід притягнути і працівників митниці, бо на такій виставці організатори можуть і пірватися- а ваші митники туристів зустрічають словами "а у вас нема що їсти?" вже й не кажучи про безлад, який навмисне створюють (29.8.2006) важливі пани у шапочках- шербликах- добре, що палити під час роботи є час, а ти- турист- бидло- стій! система печаток на де-які офіційні чи неофіційні папірці здалеку не для всіх... знов ходи, повертайся і 2-3 рази. якби раз написали, що й де треба робити. але воно, у панства, на стінгазеті написано- пильність і дисципліна... на сміх! а турист має враження, що прийшов у азію а не європу, бо все-таки, перший контакт з країною- кордон.