ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські "регіонали" можуть зійти з виборчої дистанції?

    26 апреля 2024 пятница
    23 переглядів

    Мукачівська міська організація Партії регіонів (Закарпаття) може зійти з виборчої дистанції через двовладдя. Мукачівський міськрайонний суд 30 січня виніс ухвалу, якою відновив скаржника – колишнього голову міської організації Партії регіонів Івана Глаголу у правах, як чільника партосередку. Як повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатського відділення Партії регіонів, "ініціатором скандалу є команда влади – "нашоукраїнці". Ще два роки тому Іван Глагола був виключений з партії. Згідно з письмовою довідкою керівника Мукачівських есдеків Олексія Фозекоша, Глагола є членом СДПУ(О). Мукачівські регіонали на чолі з головою Василем Швардаком звернулися до суду. «Якщо судові засідання зриватимуться і до 13 лютого рішення не буде винесене, то Партія регіонів в Мукачевому може бути відстороненою від виборчого процесу», – йдеться у повідомленні прес-служби.

    Колишній голова міської організації Іван Глагола, 30 січня звернувся у Мукачівський міськрайонний суд із позовом про порушення його прав і вимогою їх відновлення. «Суддя Павло Щербан прийняв заяву до розгляду, незважаючи на те, що термін, протягом якого Глагола мав право звернутися до суду, давно минув. (Згідно з нормами Цивільного кодексу, які діяли на час виключення Глаголи з партії, оскаржити дії її керівництва він міг лише впродовж 2 місяців)», – повідомляє прес-служба.

    Суд 30 січня виніс ухвалу, якою поновив Глаголу на посаді чільника міської організації Партії регіонів. «Суддя Ольга Куропятник винесла рішення на три дні раніше від того дня, яким датована позовна заява! Та й жодного судового засідання, на якому могла б бути прийнята ухвала, не відбулося», – стверджує в повідомленні прес-служба.

    «8 лютого біля однієї з міських кав’ярень партактивісти виявили групу людей, які збиралися провести утаємничену конференцію і після того подати для реєстрації ще один список від Партії регіонів. Ще раніше до чинного голови мукачівської міської організації «Регіонів» Василя Швардака надійшла конфіденційна інформація про те, що Глагола збирався виготовити печатку міської організації. Завдяки упереджувальним діям активістів із партії ця спроба була припинена», – повідомляє прес-служба.

    Міські партійці з «Регіонів» також звернулися до суду, засідання має відбутися у четвер.

    «Є великі сумніви щодо того, чи відбудеться це засідання. На попередніх двох, наприклад, не були присутніми представники міськвиконкому – третьої сторони в судовому процесі. Якщо судові засідання зриватимуться і до 13 лютого рішення не буде винесене, то Партія регіонів в Мукачевому може бути відстороненою від виборчого процесу», – вважають у прес-службі.

    Василь Швардак і його однопартійці стверджують: «Глагола два роки тому був виключений із партії, жодних документів, які б підтверджували правомірність його претензій, не має. Не володіє печаткою».

    «Люди від діючої влади, вочевидь, намагаються завадити «регіоналам» взяти участь у виборах ще на етапі реєстрації кандидатів. Відчувши свій неминучий програш, чинна команда міського голови Василя Петьовки та його покровителя, міністра з надзвичайних ситуацій Віктора Балоги заметушилася. Щоб не допустити виграшу «Регіонів», добиваються зняття їх із виборчої дистанції. Та наштовхнулися на активний захист із боку міської організації Партії регіонів», – зазначає прес-служба.
    Ужгород: Затверджена перша п’ятірка Партії Регіонів до Закарпатської обласної ради
    В Ужгороді говорили про "чорні" передвиборчі політтехнології
    Ужгород: Володимир Гісем зустрівся з колективом регіональної філії АБ "Брокбізнесбанк"
    Закарпатська "Трудова Україна" визначилася з першою п’ятіркою кандидатів у депутати обласної ради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    звісно конкуренти винні на чолі з Петьовкою!???? І себе пролекламуємо,і опонента спаклюжемо! От мені цікаво, хто вірить в таку "бредоту". Ну невірю, що таким або іншим чином можливо відсторонити будь-яку політичну партію від виборів. Одразу кричатимуть,що адмінресурс, адмінресурс. А вигідно це тільки тим хто і придумав цю нісенітницю з двовладдям - "регіоналам"! А я проголосую за БЮТ!Хай щастить!