ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті платники податків звітують податковій по Інтернету

    04 мая 2024 суббота
    27 переглядів

    З метою вдосконалення процесу обслуговування платників податків працівники ДПА у Закарпатській області відпрацьовують технології приймання та обробки податкової звітності в електронному вигляді з використанням мережі Інтернет.

    Як зазначила начальник відділу обліку і звітності обласної ДПА Любов Драбюк, „подання звітності в електронному вигляді - це зручний та оперативний процес як для податківців, так і для платників податків ”.

    На сьогодні податкові органи області уклали договори з 28-ма платниками про подачу податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді, 12 із яких уже систематично надсилають податкову звітність з використанням Інтернету.

    Першими на цей зручний процес подання звітності перейшли ВАТ “Закарпатінтерпорт” з Ужгородського району, ТОВ “Енран-ЗЛК” в Хусті, ДП “Транскарпатен-Освальд” у Мукачеві та приватний підприємець І.І.Михайлюк з Іршави.

    До кінця року їх кількість значно збільшиться, адже завдяки цьому зручному процесу економиться час самого платника податків, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА в Закарпатській області.
    Василь Куничко: "Заробляти і не сплачувати податок – таку негативну практику деяких підприємців нерідко доводиться долати податківцям"
    Громадська рада при Закарпатській ДПА обговорила стан обслуговування платників податків
    Податкові міліціонери Закарпаття виявили 81 злочин у сфері оподаткування
    Обов’язковість добровільної сплати податків — закріпити у свідомості людей!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору