ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті затримали збоченця, який намагався згвалтувати ...6-річну дитину-інваліда!

    18 мая 2024 суббота
    42 переглядів

    На Закарпатті до Перечинського райвідділу міліції поскаржилася мешканка одного із сіл району, у будинку якої молодий односелець намагався згвалтувати її 16-річну доньку, котра є інвалідом дитинства. Негідником виявився... 15-річний односелець Віталій. Ще більш мерзенна історія трапилася днями на Тячівщині. До районної лікарні доставили із Солотвина 6-річну дівчинку. Перелякана дитина повідомила, що до неї на вул. Ленінградській у Солотвині причепився якийсь дядько.

    За намагання згвалтувати дівчинку неприроднім способом із застосуванням фізичного насилля міліція затримала 44-річного місцевого мешканця, до речі, цілком порядного, на перший погляд, чоловіка, який має непогану роботу тощо, повідомили ЗІА "Простір" з ЦЗГ УМВС в Закарпатській області.
    У Карпатських горах шукають двох злочинців
    Закарпаття: Гвалтівників допомогла знайти ...собака!
    Жертвою брутального нападу стала юна жителька Харківщини, яка приїхала на Закарпаття в гості до родичів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вот такие они мужики.Моя знакомая женщина прошлым летом рассказала как она еле убежала от своего родного брата .Напившысь до одури ,ничего не сображая розделся до гола и гонял ее по квартире. Не кто небудь чужой ,а родной брат.Одним словом зверьё

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чому не видризають орган у таких людей.Може страх поможе избавити нас вид такого страшного порока. Коли я була на уборци мени 15 рокив.з групою до мене приставав бригадир. Старий чоловик як мий батько ,я тоди вирвалась вид його ,так вин до другои дивчини пристав. А сьогодни я узнала що вин изнасилував жинку вырвав живём куски мяса и засунув в промежность.Писля чого та скинчалась.Так його посадили ,но скильки жинок вин знищив.