ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий голова ужгородської "Батьківщини" Василь Гнатків переконаний, що в міській парторганізації нарешті настане спокій...

    17 мая 2024 пятница
    31 переглядів

    "В Ужгородській міській парторганізації "Батьківщина" нарешті настав спокій, однак цей спокій стосується тільки внутріпартійного життя, а не політичної діяльності, оскільки на позачергових виборах до ВР міський БЮТ активно працюватиме на максимальний результат", — так сьогодні висловився на своїй першій прес-конференції новообраний голова Ужгородської міської парторганізації "ВО "Батьківщина" Василь Гнатків.

    БЮТівець докладно розповів про міську партконференцію, що відбулася 6 липня, а також про підготовку до неї. Зокрема було наголошено, що в процесі підготовки до конференції в місті нарешті було створено 9 первинних партійних осередків, делегати від яких і взяли участь у конференції.

    Крім того Василь Гнатків звернув увагу на нещодавнє рішення Шевченківського райсуду Києва, який визнав, що міжпартійний з’їзд БЮТ правомірно відкликав і достроково припинив повноваження 109 своїх депутатів місцевих рад. Хоча закарпатських депутатів з-поміж цих 109 немає, однак, за словами В. Гнатківа, це рішення безпосередньо стосується й наших депутатів, які пройшли до відповідних рад за списками БЮТ й наразі не входять до цих фракцій, оскільки тепер є всі юридичні підстави застосувати щодо них процедуру відкликання. Як відомо, бюро обласної партійної організації ухвалило відповідне рішення й зробило подання про відкликання депутатів Закарпатської обласної ради, які не входять до фракції БЮТ, а також депутатів-бютівців Ужгородської міськради. Остаточне рішення з цього питання має ухвалити міжпартійний з’їзд БЮТ. Втім, очільник ужгородських БЮТівців припускає, якщо позачергові вибори до ВР 30 вересня відбудуться без зривів й зловживань, то вже навесні наступного року відбудуться вибори до місцевих рад й проблема з депутатами-перебіжчиками вирішиться сама собою.

    Прес-служба ЗОО партії "ВО "Батьківщина"
    Що це за "Таємні вечері" Ужгородського БЮТу під охороною "Тайфуна"?!?
    Керманич Закарпатської "Батьківщини" запропонував ужгородській "Батьківщині" "абстрагуватися" від фракції БЮТу в Ужгородській міськраді
    Закарпатське керівництво БЮТ вирішило "помститись" бютівцям м.Ужгород
    Закарпатські БЮТівці звинуватили своїх очільників Кеменяша та Сербайла у змові з Бродським

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Коли навесні?
    Дебилы те бы только с выборов в выборы шастали, горлопаны и майдауны чесслово.
    ДАЙТЕ ВОЗМОЖНОСТЬ НОРМАЛЬНО РАБОТАТЬ, КТО ВЛОЖИТ ДЕНЬГИ В СТРАНУ В КОТОРОЙ ЕЖЕГОДНО ВЫБОРЫ? Никто!
    Народ ежели так дурить будут вечно пойдем по миру с вытянутой рукой, не мы так наши дети.