ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скільки закарпатців звернуться за тарифними субсидіями?

    20 мая 2024 понедельник
    49 переглядів

    За попередніми оцінками Міністерства праці і соціальної політики України, в грудні 2006 року за отриманням субсидій, у зв'язку із зміною тарифів на газ, електроенергію і житлово-комунальні послуги можуть звернутися 1,6 мільйони сімей.

    Такі дані обнародували міністр праці і соціальної політики України Михайло ПАПІЄВ сьогодні на прес-конференції в Києві,передає УНІАН.

    "Міністерство веде облік громадян, які можуть звернутися за отриманням субсидії. Якщо в 2006 році кількість таких сімей становила 529 тисяч, то до грудня їх кількість може збільшитися до 1 мільйона 600 тисяч сімей. Зараз в базу Міністерства включено близько 1 мільйона сімей», – сказав М.Папієв.

    Міністр також завірив, що уряд забезпечить в 2007 році своєчасну виплату субсидій. «Проект бюджету на 2007 роки передбачає на ці цілі 5 мільярдів 200 мільйонів гривень, і їх достатньо на фінансування всіх субсидій і пільг. Їх одержать всі потребуючі громадяни своєчасно і в повному обсязі», – підкреслив він.

    М.Папієв також нагадав, що відповідно до постанови уряду громадяни зможуть звертатися за отриманням субсидій впродовж 2 місяців з дня ухвалення рішень місцевих властей про збільшення тарифів на газ, електроенергію і житлово-комунальні послуги.
    Ужгород: В обласному центрі Закарпаття зростуть тарифи на тепло?
    Подорожчала квартплата
    Закарпатцям встановили нові норми забезпечення скрапленим газом і твердим паливом

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору