ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У п’ятницю, 21 липня, на Закарпатті презентують нову "Skoda Fabia"

    17 мая 2024 пятница
    22 переглядів

    21 липня у автосалоні «Вест Автоцентр» — офіційного дилера ЗАО «Єврокар» — відбудеться довгоочікувана подія в автомобільному житті Закарпаття — презентація нової Skoda Fabia, автомобіля, який вже встиг отримати титул найкращого службового автомобілем у класі «В».

    Під час презентації всі бажаючі матимуть змогу взяти участь у тест-драйві, конкурсах і отримати сувенірну продукцію.

    Перше покоління Skoda Fabia з’явилось на ринку в кінці 1999 року. З того часу почалась історія найпопулярнішої моделі Skoda. Завоювавши серця мільйонів автолюбителів у всьому світі, Fabia відкриває нову сторінку у своєму розвитку. Новий унікальний дизайн додав автомобілю ще більшої емоційності.

    Нова Skoda Fabia виглядає більшою, соліднішою і надійнішою від попередниці. Дотримуючись традицій Skoda, автомобілю притаманне відчуття простору. Високий рівень якості, вдосконалені двигуни і організація внутрішнього простору роблять його унікальним у своєму сегменті. Також нова Skoda Fabia досягла високих показників активної і пасивної безпеки.

    Нова Fabia стала значно більшою. Її довжина —3,992 метра —є однією з найбільших в класі «В». Об’ єм багажного відділення тепер досягає 300 літрів, а при складених задніх сидіннях — 1163 літра! В Україні нова Skoda Fabia буде оснащуватись бензиновими двигунами об’ємом 1.2, 1.4 та 1.6 л, а також дизельним мотором 1.4 л, пише Мукачево.net.
    Закарпатье: В автосалоне "ВЕСТ автоцентр" продан 500-й автомобиль Skoda
    Закарпатський "Єврокар" планує розпочати збирання автомобіля "Skoda Octavia Scout" вже навесні 2007 року
    В январе-июле ООО «Еврокар" увеличил продажи автомобилей Skoda на 66%

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору