ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У вересні в Ужгороді відбудеться Міжнародна зустріч представників туристичного бізнесу

    22 мая 2024 среда
    23 переглядів

    15-16 вересня в обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді проходитимуть Дні туризму. Організаторами Днів туризму виступають Закарпатська обласна державна адміністрація, обласна рада, Закарпатська торгово-промислова палата, Асоціація туристичних підприємств Закарпатської області.Як повідомили “UA-Reporter.com” у Головному управлінні євроінтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Закарпатської ОДА, у рамках даного заходу в ужгородському спорткомплексі “Юність” відбудеться щорічна Міжнародна виставка-ярмарок „Турєвроцентр – Закарпаття 2005”. Особливістю цьогорічної виставки-ярмарку буде широкомасштабна презентація санаторно-курортного, туристично-рекреаційного та готельного потенціалу Закарпатської області. Свій турпродукт представлятимуть також туроператори з країн Східної та Центральної Європи.

    Тематичні розділи виставки-ярмарки включатимуть внутрішній і закордонний туризм, гірськолижні центри, сільський туризм, спортивне спорядження, супутні послуги і товари для організації відпочинку й туризму, банківські, страхові, транспортні послуги.

    Крім цього, окремо будуть представлені інвестиційні проекти та комерційні пропозиції в галузі туризму та рекреації, в тому числі – туркомплекси, проекти з розбудови інфраструктури.

    У рамках виставки-ярмарку Закарпатська торгово-промислова палата організовує міжнародну зустріч представників туристичного бізнесу з різних областей України й зарубіжних держав.

    "ТурЄвроцентр Закарпаття 2004" створює умови для міжнародної співпраці
    Голова ДТАУ Валерій Цибух приїхав до Закарпаття
    На Закарпатті проведено засідання координаційної ради з питань туризму
    Сьогодні в Ужгороді було представлено вузькоколійку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору